Фудбал

1. Ma nije fail caro, jasno je to odavno. I da hocu ne bih mogao da glumim ovoliko jbg.

po Bosni i danas možeš videti minska polja i rupe od metaka po zidovima kuća i zgrada

I danas imas zgrada kojima nisu obnovljene fasade od metaka, gelera i granata. Nadam se da će ih ostaviti barem neke kao u Bgu što su ostavili onu zgradu što je nastradala od Nato bombardovanja. Treba takve stvari i ostaviti kao uspomenu koje se nerado sjećaš.

A ima i ovo, možda je primjetio neko ako je dolazio

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sarajevo_Rose

2. Crnogorsko nam ne smeta ništa, gotivimo crnogorce a što je najjače i crnogorci su ratovali haha ali čini mi se da je Milo popravio odnose znatno između nas

tako vec nikako
    brat je mio ma koje vjere bio

znam za ovo sa linka btw, masakr na markalama jel tako, secam se da je bila prica da su iza masakra zapravo muslimani koji su zeleli da isprovociraju reakciju medj zajednice, barem je to bila prica (ne provociram kontam da i sam znas na sta mislim)

3. Znam skauz, to je bila priča s druge strane.

Na slici su stavili tu ružu s Markala ali imaš i na glavnoj šetnici i generalno po gradu, tačnije gdje je bilo više žrtava od jedne granate.

4. i ti nemci seljaci iz istocne nemacke su najebali mozda i gore od nas. sve sto imalo musko od 15-60 je bilo po istocnom frontu, a otud se niko nije vratio. na kraju su udavali cerke za ruse i zatvorenike da im ne nestane kuca.

true, imate da citate na netu o ovome, tipa svako odeljenje je imalo po nekoliko dece ciji je otac rus hcela to majka ili ne, mnogi su se ubili jer nisu mogla da izdrze bullying.

5. Plidu nisam rekao da nisi musliman, rekao sam da nisi nesrb

6. Ma gdje god je bio rat ljudi su najebali, nema strane da nije najebala u bilo kojem ratu igdje.

Zamisli ti WW2, pa to je milione teških sudbina i svaka priča neku svoju priču.

7. Kriv tamo neki svabo a na kraju najvise najebo a nista se nije ni pito. Vodio ga neki jesa kao danas ukrajinu

8. Inace knolldoll je predmet teske sprdnje mesdj kroatarima. Bukv transferisu na nju

9. ајде сви мрш у курац на неке досадне теме па расправљајте о дресовима и чукундедовима шта ми загађујете овде
    усташе издували све је то нормално ал ме боли курац за њих па не могу да реагујем

10. vazi, sklonicemo se pa pricaj sam sa sobom :)

jbt neki ljudi...

11. Ostavite temu fudbal šmokljama i vuzijima tkzv Šmuzijima

12. 62klja?

Bolje je Šmo27, deluje kao solidan flexx.

13. Тако је одмакните се јајаре!!!1

14. Prva prepreka na putu Flore Talin prema dominaciji u ovoj sezoni lige šampiona je neugodna Raków Czestochowa iz Poljske, za koju smo verujem svi čuli.

15. Nego šta nego da jesmo, međutim mislim da u taboru Rakowa vlada svojevrsna nelagoda povodom odlaska legendarnog trenera Mareka Papšuna koji ih je izveo na vrh poljskog fudbala, Flora u tom nekom psihološkom pritisku možda može naći neku svoju šansu. Mada biće jako teško pošto je kvalitet igrača u Rakowu daleko iznad nivoa estonskog šampiona.

16. Flora se previše oslanja na čaroliju Konstantina Vasiljeva, a previše su rasisti da kupe tri-četiri brza crnca i bog da te vidi.

Podneću detaljan izveštaj s utakmice, časna pionirska.

17. Posebno isprati nastup najnovije vedete srbskog fudbala na golu, Vladana Kovačevića koji je odabrao da nastupa za reprezentaciju Srbije a ne zemlje u kojoj je rođen. Ako uopšte bude član Rakowa do tada pošto je tražena roba.

18. Ovaj Jovor neki? Jao mu glave, izgleda kao neki retardirani jutuber koji ljuto PreNKuje.

19. A i nelogičan mi je potez da odjebe pederaciju kad smo mi stacked na poziciji golmana na duže. Možda jednostavno misli da nema više turskih pita od posavskog zlatnog žita.

20. Vladan Kovacevic odbačeno kuče

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.