Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Smole sto si toliko popizdeo na mene, malo malo me napusavas, zelis da odem sa sajta bukv koristis svaku priliku da posaljes neku otrovnu strelicu
Ovo sto cara prica ima djelimicno tacnosti ali vazi za sve bosance (srbi hrvati bosnjaci). Nisam neki historičar i genetičar i ne znam zašto ali bosanci su cesto ovako plavi smeđi kao slaveni dok smo mi koji vucemo porijeklo iz Srbije i Crne Gore, tamniji dosta i tenom i kosom
pa ne podnosim te caro
Neki razlog bukv ne kapiram
loše trolovanje ne volim da vidim nikako, smatram ga uzvišenom umetnošću koju ne treba kaljati
Ne znam pliduu sa cime konkretno ima veze ali odnosi se ili na dobrovoljno islamiziranje ili na zabacene krajeve gde turci nisu genetski ugrozili izvorno slovensko stanovnistvo
Dzeko izgleda kao jedan od njih
A ok, ja mislio nesto krupnije te mucilo
Ne bih ti to znao reći Caro, čekaj Skauzera doktora
Dobre vam one plave bosanke muslimanke sa plavim/zelenim očima baš su sheqer
Dok ne progovore jbg
јбт шупчина брозовић иде у арабију и наводно кроз 2 3 године добија 70 милиона
putuj fratre
Kristina ce na kraju ispasti kao prvi covek u svemiru.
U sustini svi zapadnjaci koji idu tamo i uzimaju im pare na neki nacin poravnavaju globalnu nepravdu. Moderni robin hudovi. Idte igrajte fudbal 2 godine tamo ispravite nepravdu
Bosoonci bosooonci ko vas ne zna eh..kisla mi je gloova sjedila sam na mokrooom sjedistu to je moja raja nidje zemlje kao bosne nema takvih ljudi i takvijeeh zena
Za kaj su plavi ne znam, ovi u cg nisu toliko bas barem ja ne vidim razliku, u bosni mozda ima razlike, vise manje je poznato da je u islam prelazila ugl bosanska elita (koja je mozda bila slovenska) dok su ovi sto su ostali vjerni powerslavlju potomci slaviziranih vlaha koji su po defaultu malo tamniji.
Takodjer je zanimljivo da su u bosnu dolazili mnogi Sasi germani da rudare, npr prezme Kecman je germansko itd, ima ih bas mnogo. Davno je bilo negde sam citao da je Dzeko potomak muslimana koji su nakon karlovackog mira 1699 presli savu i sljegli u bosnu.
Bila je i emisija na tv, ima par godina, kako su austrougari krajem 19 i poc 20og veka naseljavali bosanske gudure stanovnistvom iz istocnih krajeva, i u emisiji je akcenat bio konkretno na poljake. Navodno oko 20 000 samo poljaka se doselilo, a ukupno oko 150-200 dusa slovenskijeh korena. Eto mozda tu ima nesto.
Nisu svi crnokosi turci aj ne avedzirisite, genetski svakako balkanci nisu sloveni vec ugl dinaridi-starosedeoci sto se vidi i po na oko i po halpogrupama gde je "slovenski gen" tek mozda treci po zastupljenosti. Svakako u okolini sapca su sve cigani nemoj da se lazemo.
Haha koliko znanje ima ova dechko, we must protect him !!
Ovo za šabac ti nije trebalo ali šabački predstavnik je odavno odsutan
sega sala posalica za sabac, sto bi rekla nata jer navika je to
аспиликуцета отишо из челсија у интер
то је то последњи играч од те неке старе генерације играча у челсију
Milner u Brajtonu spreman za nove izazove skidam kapu
Luka Milivojević slobodan agent kam tu TSC bro
није луд да игра српску лигу јууу