Фудбал

1. I to nam je zajedničko, znači

2. Scouser
    Ismailcani losi u fudbalu su

Rabah Madjer plaky

3. autore shmo pod terminom "ismailcani" podrazumevam iskljucivo stanovnike arabijskog poluostrva drugima poznatijim kao "peskiroglavci".

etnicke alzirce ne svstavam u gorenavedenu grupu nemaca pojma, inace kako bi mogli dati takve majstore kao sto su zinedine zidane, karime benzeme i samire nasrie

4. алжир алжир алжир како лепо

5. Zahvaljujem na pojašnjenju kolega i ispričavam se zbog nesporazuma

6. Dzeko u feneru, nidje lepse neg kod kuce.

7. промашио је клуб требо је у галату

8. Nema svinjetine, može se jesti i vani

MI LI NA

9. Dobio lepe premije, bice mali bog tamo

Nek neki istoriograf odavde objasni kako dzeko plave kose plavih ociju izgleda kao avg rus ukrajinac udje medj taj turkoliki svet kako jbt i prihvate ga takva svetla

10. Potomak pravih starih slovena sig

11. Pa bukv to, bosnjaci plidu lvl su genetski cistiji od srba iz srbije pre svega jer su se priklonili islamu za razliku od borana i ostalih srba koji su oplodjavani vekovima turskim genom jbg

Ne vazi za dzeku samo, generalno veliki je broj genetski netaknutih muslimana danas potomaka slovena.

12. Ne lupetaj gluperdo ovde su Vlasi održali svoju genetiku i rumenilo u obrazima, mi dođoši vranjanci i topličani smo svi turkoglui. I nije veliki broj genetski netaknutih muslimana danas potomaka slovena, izuzetno je mali zapravo.

13. Dzeko sloven > smoklja sloven

14. Albino muslimani

ahhahahah

15. oba ta > cara sloven jer rumun

16. Cara param parchard

17. i dalje mi trigeruje autizam što piše parchard a ne parchad

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.