Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
mission I M M O B I L E
Joj smokljo jesi sujetan jbt
Što ne pljujem Vidića i Ivanovića i oni su Srbi, brate nesto ti je posebno SMS drag i to sam primjetio ali ovog puta sam objektivan. Italiiani su ga sahranili tačnije ta politika lacija koji ga je precjenio i sada kad više i ne može da ponudi šta je mogao puštaju ga. Ispravno bi bilo da ode i uzme masnu lovu (ovo sto melk kaze) nego da bude u sjeni mlađih i boljih igrača u nekom timu iz lige petice
Brate al kakve su to spike, slobodno trziste volja pojedinaca nek ide kao i do sada gde ko oce
Jbt treba u dupe da se suta sto je dobio prliku da ide za masne pare.
Ako je mogla kristina bukv mogu svi da idu ima da napune ligu samo tako do kraja prelaznog doce jos 50 vrh i 150avg plejera
Jeste drag mi je jer kad sam birao Genk u Menadžeru ostao mi je u pamćenju kao jedan od najboljih veznjaka u toj igri ikada. Mislim da ga potcenjuješ solidno, pogotovo ako misliš da u ekipi kao što je Real ne bi lego kao kec na desetku ali dobro, agree to disagree.
Opa, Flora izvukla pozitivan rezultat. Prenosiću vam paklenu atmosferu sa uzvrata.
супер
а косоо добило бугаре 2 0 е мајмуни
и албанија бате 1 1 ххахах како год испадају шипци
ode sms
presešće ti te pare puste proklete
ako je do sada igrao kao kurac u repstaciji tek od sada ima da igra kao tri kurca
Mitrovic ode u Saudijsku Arabiju
Šmo na aparatima, Cara u fazonu rispekt mitros
Ako bre neka idu, šta, to je skroz dobro za naš reprezentativni fudbal da nam dva najbitnija igrača igraju u arabijskoj pustinji.
https://i.imgflip.com/4eea4s.jpg
хахахаха јел званично а ја читам класику траже га челси бајерн итд
Nije još zvanično i kurobecaju se ovi iz Fulama kao nije dovoljno dobra ponuda 25 meleona samo za transfer ali bolid je već izrazio želju da hoće da ide tamo. A ponuda stvarno jeste preniska, jebeni Đekereš iz Koventrija ide u Sporting za te pare, ovaj naš tupča je ipak neko mudo dokazano u premijer lizi.
хахахаха јадник
Znači i sms i mitroglu u arabije, vrv će još neki posle prajma i gledaćemo ih samo kad budu u repki
Bar neće više da se žale na vrućine i teške uslove za igru kad izgubimo od moldavije
Mitrovic ima još šta da ponudi, ali eto možda lova prevagne.
Štaviše čudi me da ga neki Chelsea nije pazario dok im je jedini napadač bio mrtvi Havertz, Mitros je ozbiljan napadač.
Šmoklja ostao bez teksta, nije navikao da pohvalim srpskog igrača
иде у абу дахби да сплаварише
Šmoklja ostao bez teksta, nije navikao da pohvalim srpskog igrača
Ma de, hvalio si Džeka kolko se sećam
XDDDDD
Meni je ovo sa Arapima skroz ok, jer biće više mesta za neke klince da igraju u dobrim ligama.
звезда узела турнир у турској убила фењер а џека по флешскору био у стартној>???
https://www.youtube.com/watch?v=5zQu-kSUaRs
igrao džexon i to sa kapetanskom trakom na ruci
kako će izać pred raju kad se vrati ubosnu ja hajvana