Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Plidu da li mocni kabrio i lepo vreme izazivaju zavisnost, kakva je situacija ne terenu nista ne izvestavas
Ma ove sedmice ako sam dvaput sjeo, nisam imao vremena
Eto vidis, nisi zavisnik, neko ne bi izlazio.
Al moras priznas da te je radilo i pre nego si probao. Lozana.
Ma radi me i sad, radi me i moje auto, volim voziti generalno
Ljubomoran sam na Thilmu što vozi poloa firmanjskog i boli ga mudo sipaj na firmu vozi tamo vamo
Thilmo vozi perpentuum mobile
moj* auto
Ah da kao auto je skracenica od automobil koji je muskog roda da da sve kapiram hvala moj srpski profesore engleskog jezika
Auto je skraćenica od AUTOnomna pokrajina Kosovo
Tadić izgleda u Bešiktaš.
Bolje nego u Al Nasrah il tako neki arapski kurac
Kod Erdogana bato to cenim
Jbt u kakvom su sad bedaku raznorazni zlatani, pikei i svi skoro penzionisani likovi kada raznorazni smsovi i josipovi dobijaju ovakve ugovore a sad cao
tadic za 3,5mil po sezoni sa porezom a sms superstar 40mil godisnje bez poreza
Otprilike kao ti i ja, samo što su zlatani i pikei ipak uzeli ogromnu lovu
Kakav gubitak Caro, oni najbolje znaju kad je vrijeme za penziju
pa cekaj ok ogromna lova kurac moj
aj uzmi sad fazon 3,5 mil x 2-3 godine i fazon 40mil x 3 godine
Ove prve pare je vrlo lako spizditi al ova druga varijanta je e ono jel mogu ja da se prijavim za onaj let na mesec naselim neku novu planetu taj neki domen
u principu odnos je neki takav da sa 12mil je ono fora obezbedicu sve zivo pokrenuti neki biznis zaokruziti pricu
prica od 120 mil je ono necu znati sta cu od sebe cekacu da spadnem na 12mil pa cu videti sta da radim sa zivotom
Samo traze pare, ma jebale ih pare
Caro, ne razumijem se previše u te novčane jedinice reci ti meni koliko kabrioleta mogu kupiti za tih 120 mil lolo
Tebrex, mozes jako puno al ne mozes kupiti dusu u kabriu vidis da te ne ide samo zatvorena sasija loooool
Al bukv ovaj sms ode za 120 mil a de su tu svi menadzeri, drugari fudbaleri, porodice, poznanici svi koji su pomogli treba sve to naraniti. U perspektivi padace spike kao za dobitnike lotoa
Jokara da uloži u Sombor svoje novce napravio bi od njega Singapur
drugi je koncept jokara x2 mvp jbg sve znojem steko a random sms i ostali nicim izazvan se usere od para jer jebiga desilo se. Nije objektivna vrednost, plodno tlo za hijene
jedina dobra strana je sto se sad napakon uzimaju pare tim glupim arapima koji su se slucajno zatekli na toj teritoriji i sada je trenutak da se desi ono o cemu je celt davno pisao, da se ispravi globalna nepravda i ravnomerno raspoedli taj novac od prirodnih bogatstava sa ostatkom planete koji nije imao tu srecu
Zamisli uzme zvezdu ili paću neki prebogati Kinez, preimenuje stadion u Jao Ming, dovede sve same strance, jednog jedinog Srbina ne ostavi, i ti kao ideš na stadion i navijaš, raduješ se pobedama...Beda jbt. To je ono što se dogadja upravo u Engleskoj. Toliko su ih kolonijalizovali, da su im uzeli i jedino dobro što su ovi ikada izmislili - fudbal. Ok je da ti Arapi kupe klub i stadion nazovu etihad, al nije ok da dobri fudbaleri iz Evrope idu tamo i igraju za lovu, to je prodaja bulje, gaženje po sportskom duhu, idealima...Jbt.