Фудбал

1. То кажем, немојте гледати, пређите на кошарке, то је битнији спорт ипак.

2. mi smo sket nacija, fudbalska nismo bili nikad

jebo lozenje

3. ocekivan skor cekamo

A L B A N I J U

4. Јесмо не кажем, али зна се који је спорт важнији, немојте пратити фудбал, а знате сви дубоко у себи коко је баскет небитан, зато се увек вратите на фудбал, чак ни кад не играмо ЕУРО 20 година.

5. Може неки Ћазим Османи да организује дрон још један после 10 минута игре да се региструје 3 0 за нас, да се не мучимо, после лагано против андоре молдавије и мандалије.

6. saće žvalavi smeni viskija zbog veleizdaje

7. Kakva država takvi sportovi

Dobro je ovo

8. Јесмо не кажем, али зна се који је спорт важнији, немојте пратити фудбал, а знате сви дубоко у себи коко је баскет небитан

brt prica o 91oj i dalji ćivi međ nama, neki pamte i 66u. A malo ko Rim 1960.
    Doduse uzeli smo ono svecko sa mladima.

9. И то је тачно, мада не мора да значи, немају ни неке богатије државе бољи спорт од нас, јер нису толико спорцка нација.

10. brt prica o 91oj i dalji ćivi međ nama, neki pamte i 66u. A malo ko Rim 1960.
    Doduse uzeli smo ono svecko sa mladima.

Да ми имамо афричке мигранте да играју фузбала били би прваци света.

11. Nego, fali jedan gospodin u studiju, kaki kurac vjetrović

12. Kakva država takvi sportovi

kakva uprava takvi sportovi

ovo sa piksijem bukv od one tekme da nas nagalavili oni afrikanci miki maus. Ne znam o cemu pricamo. Pixela za koji vec mandat nije bio u stanju napravi formaciju makar da tvrdo odigra neku tekmu.

metulazem džaja na čelu saveza ovaj degen glumi selektora kokeza preneo 600 meleona u usa. Napusite mi se kurca svi

13. Као на пример Францукса.

14. Samo cekam misljenje najobjektivnijeg fudbalskog pratioca - smoklje

15. Туку они мог курца, дневница 50 ојра

16. Pliduuu pre 3 minuta

Samo cekam misljenje najobjektivnijeg fudbalskog pratioca - smoklje

Не верујем да је гледао босну, ипак тамо игра само Џека са 44 године