Pod Nuslinom smo igrali najružniji fudbal ali delotvoran. Da je hteo bar 1min da pusti SMS-a u zvaničnoj utakmici, niko ne bi mogao da ga skloni sa selektorskog mesta.
Onaj meč Antić kad je bio protiv Rumuna, to je bilo ono što smo svi mi uvek hteli da vidimo od naših fudbalera. Brzina, krilni napadi, stabilna odbrana, i da umeju da daju gol.
Jbg. završilo se na kraju loše na SP, ali taj meč je bio (barem meni) uživanje za gledati
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/559210471_1395013362631190_3495176490735572520_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=jNyQzcsCXToQ7kNvwEi-9jl&_nc_oc=AdlpW7AG4a-2s2DdDd1xssUg4jMsHPmISfxDnu_9K4FNYPFwcf5B_QhQlK4lOojQJZ4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&_nc_gid=xd_OJekqLdn_p_PU2vDd5A&oh=00_AfeUDMc1Jn8AMjcn6WiJIQQ_MmP9aUDHNPj5e1i81HV35Q&oe=68F158B9
Има неких броблема??
Pod Nuslinom smo igrali najružniji fudbal ali delotvoran. Da je hteo bar 1min da pusti SMS-a u zvaničnoj utakmici, niko ne bi mogao da ga skloni sa selektorskog mesta.
Аха значи склонили га јер није СМС играо, тугица јбт.
А и кад смо играли ЛЕП фузбал, никад, лол.
sms prelazi u reala za 150 meleona lol
ИЛИ ПСЖ ИЛИ МАНЧЕСТА ХАХАХАХАХАХХА
I ovaj paunovic ako preuzme je debil bukv osim ako dzvala ne da makar dva meleona plate
Може паун, не би било лоше, ал за 500к, сори бато, толко вредиш.
Moze i milionce al da vrati pola
Buljadin dobio otkaz
Onaj meč Antić kad je bio protiv Rumuna, to je bilo ono što smo svi mi uvek hteli da vidimo od naših fudbalera. Brzina, krilni napadi, stabilna odbrana, i da umeju da daju gol.
Jbg. završilo se na kraju loše na SP, ali taj meč je bio (barem meni) uživanje za gledati
Neće Paun sigurno dok su ovi paraziti na čelu fss, meščini da je viskijev maslednik niko drugi do...
MISTER DEKI
MELOJEVIĆ HAHAHAHAHAHA
dovoljno je pglu i lojalan, ok opcija. Ako ne on onda miša vacić
Lele a možda i on
Neće Paun sigurno dok su ovi paraziti na čelu fss
znači neće nikad jbg
BASED Veljko
А Румуни противник у курац е
Ај сад Милоју отказ у ЦЗ и нови коуч, мистер, генерал, СЛАВОЉУБ МУСЛИН!
Da bismo krenuli ka vrhu nekad je potrebno stići na dno.
Тако је премудри Соломоне!
Ipak Bata Mirković, Jarni zna zašto
Moye Lalat