U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Косово и Албанија одоше на свецко!
oć zaigrati i šiptarija pa da i svecka smotra dobije dve šiptarske zemlje tamo osim ako se ne ujedine pre toga
Da, nešto kao Srbija i Vojvodina
slusaj koveshibora, pa neće voša na svecko osim kao pajsad ORBANIJA
kosovo modz ovako fercera decenijama vošaleo bi se izmađarizovala prvi sledeći dan (na veliku kroasansku žal)
https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/serbian/lat/svet-67027498.amp
Гледаћемо теке у 4 ујутру
vecaras andora da se pobedi mora
Sanjao sam da idemo u baraž, mark my words
Engleze cemo sprcamo tamo tradicionalno smo dobri protiv jakih repki
Steta da se ne ide na svecko prosli put bilo predivnih golova posebno protiv kameruna
I onaj sa brazilijancima bio top
Haha au kakva golčina
Haha au ovaj zakuco u sopstvenu mrežu
Jbt šta se sve desilo za minut
НЕ ГЛЕДАМ
samo viski da je otiso bila potrebna katastrofa, tako ce i sa vucelom bude
sa ovih zgrada andora na stadionu niko nos da promoli kakav bol u kurcu
Sanjao sam da idemo u baraž, mark my words
taj san mora da se desio pre nego što su šweđani uspeli da izgube od KOSOVA jebenog i to kući čime su nam se posrali i po tim ionako bednim šansama da se uciganišemo u baraž preko lige nacija
sanjao sam da smoleman drzi fizicko a ne engleski a da mu na velikom odmoru dolazi klincadija po tipove i kad prodje pored kladze svi viču VELIK JE