Фудбал

1. Косово и Албанија одоше на свецко!

2. oć zaigrati i šiptarija pa da i svecka smotra dobije dve šiptarske zemlje tamo osim ako se ne ujedine pre toga

3. Da, nešto kao Srbija i Vojvodina

4. slusaj koveshibora, pa neće voša na svecko osim kao pajsad ORBANIJA

5. kosovo modz ovako fercera decenijama vošaleo bi se izmađarizovala prvi sledeći dan (na veliku kroasansku žal)

6. Гледаћемо теке у 4 ујутру

7. vecaras andora da se pobedi mora

8. Sanjao sam da idemo u baraž, mark my words

9. Engleze cemo sprcamo tamo tradicionalno smo dobri protiv jakih repki

10. Steta da se ne ide na svecko prosli put bilo predivnih golova posebno protiv kameruna

11. I onaj sa brazilijancima bio top

12. Haha au ovaj zakuco u sopstvenu mrežu

13. Jbt šta se sve desilo za minut

14. НЕ ГЛЕДАМ

15. samo viski da je otiso bila potrebna katastrofa, tako ce i sa vucelom bude

16. sa ovih zgrada andora na stadionu niko nos da promoli kakav bol u kurcu

17. Glavni pre 12 sati
    Sanjao sam da idemo u baraž, mark my words

taj san mora da se desio pre nego što su šweđani uspeli da izgube od KOSOVA jebenog i to kući čime su nam se posrali i po tim ionako bednim šansama da se uciganišemo u baraž preko lige nacija

18. sanjao sam da smoleman drzi fizicko a ne engleski a da mu na velikom odmoru dolazi klincadija po tipove i kad prodje pored kladze svi viču VELIK JE

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.