Фудбал

1. Кринџ ђембели

2. Ronaldo je crnac.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo#Personal_life

Within his ancestry, he is of (one-eighth) Cape Verdean descent through his great-grandmother.

3. kae se geynaldo jer samo je jedan ronaldo (pravi ronaldo)

4. Ne znam, što sam stariji, više ga cijenim. Nema nijednu tetovažu u svijetu gdje nema fudbalera bez bar jedne, i to zašto, zato što donira krv i koštanu srž, dobročinitelj je, u fudbalu je mašina, i danas igra na solidnom nivou. Mater ga je htjela pobaciti, on joj navodno ne zamjeri, naprotiv, živi od njegovog bogatstva.

5. Ovo za tatue sam prevideo. Ako ovo bude tas na vagi goat ce bude kristina

6. lepo je to sto daje krv ali bolje mesto toga da kupuje opremu za bolnice, renovira zgrade, pravi mostove..moze toliko toga da uradi a on od para smo kupuje satove i kola.kad vidim one satove ono je takva glupost, nista gluplje od onoga nema.voli da se kindjuri i da pokazuje svima kako zivi luksuznim zivotom.da mu se ljudi dive.pravi ronaldo je bolji igrac

7. Je l' može ovo?

Ronaldo was named the world's most charitable sportsperson in 2015 after donating £5 million to the relief effort after the earthquake in Nepal which killed over 8,000 people.374 In June 2016, Ronaldo donated the entirety of his €600,000 Champions League bonus after Real Madrid won the competition.

Ima još, čitaj tamo pod filantropija. Dobro, ipak je fudbaler, nije Nasin inženjer. Kupuje sebi ta govna, ali kupuju i drugi, ali od njega ima još neke koristi osim da bude na omotu Fife.

8. Ne znam, što sam stariji, više ga cijenim. Nema nijednu tetovažu u svijetu gdje nema fudbalera bez bar jedne, i to zašto, zato što donira krv i koštanu srž, dobročinitelj je, u fudbalu je mašina, i danas igra na solidnom nivou. Mater ga je htjela pobaciti, on joj navodno ne zamjeri, naprotiv, živi od njegovog bogatstva.

Ово да донира крв и коштану срж је у рангу са оним да је лаж у рангу да је претворио своје куће у ковид болнице, ахаххахахаха аахххах

9. lol, ja sam cuo da je donirao noge i da sad igra u robotskim

10. evo ćilma starog mrguda

11. Седорф - спрда се

12. lol ovi mucenici već popasli travu ja mislijo igra se od 9

steta sto nismo igrali lš ove godine da sjebemo dinama

13. Пауновић селектор, ај сад да чујемо шта не одговара.

14. Glup coek popiso se po karijeri

15. У ал му каријера..

16. uzo svecko zlato sa repkom ko to jos ima

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.