Prijava

ovaj sprski murinjo postao neki čovek od intelektualnog uticaja umesto da je vodio reala

Водио је кину доста

Znači da je multimilioner

pametnom dosta

Па реално добру кинту узео

Jaka vajda kad mora da se kurva kao agitator na rts-u

Kako neki tim ovoliko zaboravi igrati fudbal?

šta je sa onim trećim takmicenjem?

Па ништа игра се

Астон виља осваја унаи емери 5х ЛЕ

У том трећем палас натрпао украјинске нацисте за финале хахаха

Ај мало инфо о фузбалу
Волфсбург испао из будеслиге.
Бајерн оборио рекорд у датим головима бундеслиги у сезони, пре тога исто бајерн држо рекорд из 70 неке оно герд милер и то.
Хартс јури титулу у шкотској после једно 65 година, и ако освоје биће први тим од 80 неке да освоји тутулу а да то нису селтик и ренџерс, 80 неке је освојио фергусонов абердин ако се не варам.
Лудогорец изгубио титулу у бугарској први пут од сезоне 2011/2012, то је 14 титула заредом.
Бенфика игра сезону без пораза у лиги и једина је преостала са том статистиком у европи, имају још две текме до краја и изгубили су титулу.
То ми пада на памет, штета што севиља није отпала у шпанији, ајде остаје тотхем.

Шалке се вратио у бундеслигу.

Шакира снимила песму за свецко има трејлер излази за пар дана, није ми нешто на то мало што сам чуо ал је о5 боља од оне прве

nije još 100% ispao wolfzburg imaju šansu da u poslednjem kolu izbegnu poraz i ostanu treći otpozadi i igraju plejof sa trećim iz цвајте
a u poslednjem kolu igraju u gostima baš sa занкт паулијем sa kojim imaju isti broj bodova tako da male su im šanse ali postoje

Ааа зато је друге боје њихов број тамо на флешскору, ја гледам последња два су црвени а волфсбург као тамно црвен, знао сам да је нека форица.

Вест хем пуца од арсенала данас једно 4 0 и испадају из лиге јбг

Var presudio vest hemu, žao mi čekićara što će vrv ispadnu

Al mi drago što arapi sve dalje i dalje od titule, ajde mrš više s tim veštacima što plivaju u naftu