Zašto žene vole one koji se prema njima ponašaju kretenski?

1. Svaka čast Kurd, nisu baš sve žene takve, ali mislim da ih određeni kretenluk ipak malo pali. Ti si očigledno imao uspijeha zahvaljujući nekom prirodnom šarmu ili ti se posrećilo da sa nekim normalnim ženama ostvaruješ neke veze. U svakom slučaju lijepo je vidjeti nekoga u petoj deceniji, a da nije ogorčen i razočaran. Jebote, mi smo balavurdija, a već smo gori od tebe.

2. Да да да, има истине у свему што сте рекли, слажем се.

У вези увек мора да постоји Алфа, онај који ће да води. Наравно, прави Балканац ће ти рећи "Ма лупи шаком о сто пичка јој материна". Али не мора да значи. Знам много примера и међу старијим људима, да је жена та која води. Тачније, кад размислим, претежно је то међу старијом популацијом, али има и 'ваквих примера, ових садашњих генерација.

Моја теорија је да то мора до зла бога да се нивелише и балансира, и да мораш да имаш много смисла за то да би нешто успело и изашло на неки прави пут. Ужасно је компликовано, бар по мом неком искуству.

Ај да размислимо само о једној речи која је женама омиљена. СВЕЈЕДНО.
    - Ош у парк, ош у Тврђаву, ош у Нишку Бању јебену, шта ош?
    - Свеједно.

Е, како онда после стотог СВЕЈЕДНО ти да пустиш да она одлучује? Наравно да мора будеш стока и да је уватиш за уши и одведеш. Не стока зато што си природно такав, него попиздиш јеботе, ако ништа друго. И то је само један од примера. Уф гадим се од свеједно.

3. ma, u pravu ste. nemam ja šta da tražim u ovom laičkom skupu koji na ovaj način govore o ljuCkm ponašanju.
    ali grešite, decxaci, silno grešite.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/315026_2665546802154_1360543770_4035430_1953402472_n.jpg

aj ćao.

4. Znači, poenta svega ovoga je da mužjak ne može biti samouveren, arčitelj, trsitelj i ostalo ako se prema njoj ne ponaša kao skot?

5. NIje normalno da muškarac bude fin.

Meni jeste ali isključivo prema ženama, deci, starima, invalidima i prema onima koji ga poštuju. Ako je fin prema onima koji ga tretiraju kao stoku onda je ili fićfirić ili mamino zlato.

6. Kristinu je ocigledno pogodila istina

7. Vratiš se tri generacije u rikverc i shvatiš da je genetika u pitanju.

Doduše, u mnogim delovima Srbije se i dan danas devojčice vaspitavaju da budu pokorne svom mužjaku. Jebiga, nepismeni smo.

8. Zato što donosu novce ukuć.

9. Ај да размислимо само о једној речи која је женама омиљена. СВЕЈЕДНО.
    - Ош у парк, ош у Тврђаву, ош у Нишку Бању јебену, шта ош?
    - Свеједно.

Pa ovako, nama je glupo da mi odlučujemo gde će da nas partner vodi, nekako je lepše da se zajedno dogovorimo oko mesta gde je najbolje ili neka on sam izabere i iznenadi nas. Ja sam više za dogovor nego da izabere sam pa da se devojci ne svidi to mesto. Eto, objasnila sam ti to SVEJEDNO.

10. АААААА Вучице па ниси објаснила. Заједно да се договоримо? Како то кад вам је на све одговор свеједно? То није конструктиван договор. А да вас изненађујемо и водимо на Малту за Нову Годину, то није баш приступачно, сложићеш се.

И онда најјача фора, ти кажеш "Ајде душо онда идемо тамо и тамо" а она каже "Е па тамо сам данас била ај не тамо"... ПА ЈЕБЕНО МИ КАЖИ, ТО ЈЕ ВЕЋ ЈЕДАН ИЗБОР МАЊЕ. :Д

Имате ви нешто са тим, да се шлепате уз мужјака за одређене ствари. Ово је само један безвезан пример. А мислим да све то има везе са тим да мушкарац буде, ај да не кажемо стока и кретен, али прилично чврст и груб. Мора одлучује за двоје у великом броју ситуација.

11. Ова тема је толико нолајферско јасамјаданфинпремарибамааонемефрендзонујудокизлазесанајгоримретардима говно да то боли.

12. Л0Л

Ова тема је толико нолајферско јасамјаданфинпремарибамааонемефрендзонујудокизлазесанајгоримретардима говно да то боли.

То.

13. Lolo, ubode me u žilu. :)

14. +1 za LOL & Gamby. :-))

15. Sirdaševiću, te devojke koje si opisao su one kojima je svejedno gde će, bitno im je da se provedu, tako da ne pitaj ih "Gde ćeš?" već "Jesi li bila tamo?" pa ako ti kaže da nije onda je odvedi.
    Lol + 555

16. LOL I gamby JEBU I BIJU. Oni ne komentarišu na ovakvim temama.

17. LOL I gamby JEBU I BIJU. Oni ne komentarišu na ovakvim temama.

Pogotovo Lol, nema ribe u Obrenovcu koju nije jebao, a onda prebio i izbacio na ulicu :)

18. E tu je problem što on ako bi već htio da je odvede onda to mora biti na neko mnogo gotivno mjesto, ali opet ne previše gotivno (da ne ispadne da joj pridaje prevelik značaj), a ako takvo mjesto iz bilo kog razloga trenutno nije na raspolaganju, ili mu ne može pasti na pamet, izlaže se opasnosti da, odvevši je u neki najobičniji kafić gdje obično izlazi, bude procjenjen kao neinventivan, dosadan, i sl. a možda joj se mjesto uopšte ne svidi.

19. Jeste, tačno, žene vole kad im krnete dva šamara za dobro jutro. Samo divlje, samo sirovo, samo sado-mazo!

20. ПИТАЊЕ: Зашто жене воле оне који се према њима понашају кретенски?

ОДГОВОР: Зато.

Ето вам одговор. Одговор је: зато. Кад је било ЗАШТО, а да нема своје ЗАТО. Ето.

'Ајде сад озбиљно. Од једне девојке сам летос чуо једно логично објашњење, али опет сматрам да су због тога онда жене рођене са једном великом грешком у мозгу.

Рекла ми је (не пренослим дословце шта је рекла) да женама није довољно ни да си већ оно што оне очекују, већ да им је ИЗАЗОВ да мушкарца који не испуњава већину њихових критеријума што се тиче понашања промене онако како оне желе, тј. да га прилагоде себи. Зато сам ја у животу углавном био у зони пријатељства уместо у зони секса. Али није то до мене, до девојака (жена) је.

То им углавном не успева, па због тога је већина после дужег времена стално незадовољна својом јачом половином, а тотални слом настаје кад ни секса нема у довољној мери, тј. кад тај ''изазов'' крене да шврља са стране.

Кад би девојке и жене обожавале само оне који њих обожавају, свет би био можда досадан за многе, али би све било савршено. А јбг, нико није савршен.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.