Od prezacinjene hrane strada zeludac!

1. Тако имамо ЕТФ који је ТРЕЋИ У СВЕТУ факултет у тој класи

Pics?
    Svaka čast ETFu, ali moram da budem skeptičan sa ovakvim rangom.

2. Тако имамо ЕТФ који је ТРЕЋИ У СВЕТУ факултет у тој класи

Одакле ти овај суреалан податак?
    Колико ја знам, крајем осамдесетих је био при врху у свету, на неком осамнаестом месту. Данас је на двестотом, можда и ниже.

3. Има разних листа, да га јебем, на некој морамо и ми да будемо у врху.

4. Џимбо, рече ми прошле године неки професор на факсу којег занимају те статистике, листе и курци.

5. Тако имамо ЕТФ који је ТРЕЋИ У СВЕТУ факултет у тој класи

Ово јесте било некад. Стварно је до распада Југославије наш ЕТФ, и не само ЕТФ већ су и Грађевински, Архитектонски и Машински факултет (сви у Београду, наравно) били факултети који су били веома цењени и признати у свету. Странци су се отимали о наше инжењере. Међутим, не верујем да је данас београдски ЕТФ трећи у свету по квалитету јер је чињеница да је програм ''по Болоњи'' базиран више на практичној настави, а пошто је за квалитетну практичну наставу потребан велики новац, кога код нас нема, нажалост, квалитет наставе није на довољно високом нивоу и због тога није исто завршити ЕТФ у Србији или у Америци.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.