Слава коју славим

1. Fala bate, da si mi ziv i zdrav.

2. Srećna slava electro

Srećna nam slava!

3. Srećna slava electro, Henry

Srećna nam slava!

4. HAIRLI SLAVA SVIMA ŽIVJELI S BISMILOM!

5. Today is my glory!!

6. happy saint điuđica to all

7. Zahvaljujem

Today is my glory!!

Drink in that name

8. Sve najbolje svima koji slave, veliki pozdrav svima, sve najlepše od srca

9. Sve najbolje svima koji slave, veliki pozdrav svima, sve najlepše od srca

10. slavim svaku slavu na kojoj se jede, što je sigurno - sigurno je, valja svim svecima ugoditi, hardkor pravoslavlje.

11. Ја сад дошо на своју славу ко гост јеботе, ови моји све спремили, брату сам увалио да служи госте, ударио сам по ракиици и до јаја ми је.

12. Ја сад дошо на своју славу ко гост јеботе, ови моји све спремили, брату сам увалио да служи госте, ударио сам по ракиици и до јаја ми је.

Tako radi i moj brat, biće bratoubistva sad za Nikoljdan ako se ponovi.

13. Sve najbolje i najlepše od srca mi ti želimo

14. Хвала, изволте на ручак.

15. sreć cmok na sl cmok ava cmok

16. Očekujem da se uskoro otvori tema "Sarane", gde će Ajax izjavljivati ožalošćenost i saučešće.

17. Danas. Ko ima vremena, nek svrati na vops i pečenje...

18. I sa srećom svima koji danas slave, naravno:)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.