Igra za anime geekove i one koji vole da glume iste.

1. Aли храбри ЈТУ се није ни мало уплашио, јер је знао да му вампири не могу ништа, чак ни у пријатном обличију, јер је баш тог дана за ручак јео сомовину у сосу од белог лука и коријандера.
    - Врло радо - рекао је ноншалантно - Послуга! ПОСЛУГА! Отаку-сан, немој да те ударим варјачом по глави, донеси девојци чаја од лотоса, шта стојиш ту и чистиш зубе шурикенима?!

Kada to cu dzonin (pardon napisao sam genin, ali sam mislio na dzonin) u krosnjama tresnje... on preusmeri svoj durbin sa devojaka u toplim izvorima na desavanje nedaleko od njega, zanimajuci se za caj od lotosa koji toliko voli... Sklopi durbin i sidje dole.
    - Caj od lotosa? Dobro bi mi doslo malo toga, posle onog silnog ramena koji sam smazao kod Ichiraku-a. Mogu li da se posluzim???

JTU nije ni zavrsio recenicu kada iz krosnje pored njega ispade Pikacu. Mrsteci se, gledao Otakua. Gledao ga je i gledao dok mu je pogled polako gubio ostrinu, vilica se oklembesila, a s donje usne- razvukla bala. I tako prodje 5 minuta, svi su se cutke gledali dok je Pikacu balavio.

Пикачу је врло брзо отишао, јер је и сам схватио да прича добија све више беспотребних ликова.

2. Tiha noc.
    Drevni samuraj, Otaku Josicune, prolazi kroz sumu tresanja.
    Odjednom sum.
    Samuraj zastade i udje u posebno borbeno stanje samuraja: Mushin!
    :Пада у несвест:
    Otaku (glumeci prirodnu nadrkanost glavnih likova u animeu, sa sve pulsirajucom ceonom venom i cekicem koji izlazi iz hammerspacea i zavrsava na JTU-ovom stomaku): NEMOJ DA MI REMETIS KONCEPCIJU, TI ODVRATNI FICFIRICU!
    ЈТУ узима своје златне двогледе за позориште из доба Луја XIV погледа га сумњичаво, прекрсти ноге, подигне обрву и каже хладним гласом: "Послуга...не маши бодежима, него ми донеси нови чајник!"
    Otaku, shvativsi da je upao u zamku Genjutsua- opake iluzione ninja tehnike, smiri strasti i rece: " JTU, ti nisi moj gospodar... Zemlja mi je svedok"
    I tada se iluzija rasprsi i pokaza se mladi covek, obucen u ljubicasti mundir, sa percinom na glavi i rapirom u ruci.
    И лепезом...
    Otaku:DOBRO DE I LEPEZOM!
    А тада је тај млади човек са...узео свој штап за шетњу са драгуљима и рекао: "Отаку-сан, уз ногу!", а однекуд се створила и Мадона...и Парис Хилтон...
    I kapetan sa svojom teretnom ladjom...
    A Otaku, prevrcuci ocima na pojavu Madone i Paris, u jednom kratkom treptaju oka, uradi nesto rukom i prepolovi JTU-ov stap sa draguljima.
    Kapetan se zvao Korto Malteze. Капетан се није звао Корто Малтезе, већ Смит, Џон Смит.
    ЈТУ-ов штап са драгуљима се обновио, пошто је то онај исти штап којим је Мојсије чинио чуда, а и веома је модеран у Паризу.
    Мадона је рекла: "Otaku, rodicu ti petoro dece!"
    Na sta je Otaku, ratnik, ljubavnik, filozof, a u slobodno vreme i osrednji pesnik, rekao:"E, rodi mi jedno za pocetak."
    I TO JE BIO KORTO MALTEZE, ZATO STO SAMO KORTO MALTEZE MOZE DA UDJE TAKO TIHO I DA PROMENI CITAVU SITUACIJU, KAO NEUGLEDNA DEUS EX MACHINA SUDBINE!
    Rece Otaku, gotovo iznervirano.
    ЈТУ, хладан на свој аристократски начин се није обазирао на дивљања великог ратника, већ га је понудио колачићима и позвао на чајанку са Парис.
    Tad se zacu tiha, srceparajuca muzika iz flaute jednog genina, koji je sve vreme pratio situaciju kroz cvetove tresnjinog drveta... Praveci se lud na zamahe krilima kolibrija koji mu je stajao na ramenu...
    ''Bilo je krajnje vreme da se pojavim. Dama uvek mondenski kasni da bi mogla da napravi dramatičan ulazak.'' reče lady Feanor Suilime otvarajući svoju lepezu jednim dramatičnim pokretom i gledajući ih sve svojim safirnim očima preko nje; skrivajući usne.
    ''Darling, prijala bi mi šolja čaja.'' reče promuklo.
    ''Vidim da tvoj novi štap još nisu otkrili dekoraterski pederi'' Nasmešila se. Njeni očnjaci sevnuše kao dva bodeža.
    Aли храбри ЈТУ се није ни мало уплашио, јер је знао да му вампири не могу ништа, чак ни у пријатном обличију, јер је баш тог дана за ручак јео сомовину у сосу од белог лука и коријандера.
    - Врло радо - рекао је ноншалантно - Послуга! ПОСЛУГА! Отаку-сан, немој да те ударим варјачом по глави, донеси девојци чаја од лотоса, шта стојиш ту и чистиш зубе шурикенима?!
    Kada to cu dzonin (pardon napisao sam genin, ali sam mislio na dzonin) u krosnjama tresnje... on preusmeri svoj durbin sa devojaka u toplim izvorima na desavanje nedaleko od njega, zanimajuci se za caj od lotosa koji toliko voli... Sklopi durbin i sidje dole.
    - Caj od lotosa? Dobro bi mi doslo malo toga, posle onog silnog ramena koji sam smazao kod Ichiraku-a. Mogu li da se posluzim???
    JTU nije ni zavrsio recenicu kada iz krosnje pored njega ispade Pikacu. Mrsteci se, gledao Otakua. Gledao ga je i gledao dok mu je pogled polako gubio ostrinu, vilica se oklembesila, a s donje usne- razvukla bala. I tako prodje 5 minuta, svi su se cutke gledali dok je Pikacu balavio.
    Пикачу је врло брзо отишао, јер је и сам схватио да прича добија све више беспотребних ликова.

Dzonin nastavi da bulji u JTU-a.
    -Dakle?

3. ЈТУ наставља да буљи у Отакуа.
    Отаку наставља да буљи у Феанор Суилиме.
    - Дакле...послужи се сам чајем. Ја нисам ничији слуга. Уосталом, ако ти треба слуга, ето ти Отаку, нек те он служи. Мени је непослушан.

4. Jonin uze svoj durbin i nakratko baci pogled ka banji.
    -Ah ne, sve su otisle, jebo me caj od lotosa, da me jebo u dupe.
    Sta u stvari vi radite ovde? Cajanka ili takmicenje u buljenju?

5. Feanor najzad nezadovoljno coknu jezikom: ''Zar niko neće da posluži jednu damu šoljicom čaja?''

6. Па, ја сам у ствари био на свом путу ка Храму Хиљаду Врлина на Планини Искушење за филмски фестивал филмова Анга Лија (што објашњава Мадону и Парис Хилтон), када ми се страшно пио чај. Сео сам са својим слугом Отакуом да попијем коју шољицу, он је добио епилептични напад непослушности, а онда се ниоткуда појавила Лејди Феанор, а сада и ти, а ја још увек нисам добио свој чај. Шта пикачу ради, то ми тек није јасно...
    не можете ваљда да очекујете да ћете ви добити чај пре свог домаћина. То је веома неумесно...

7. -Ljudi imam ja reso, sad ce caj dajte samo lotosa - rece Jonin stvarajuci rasengan i paleci reso. -Hm, dakle?

8. - Дакле, фали нам само још Отаку да скува тај чај и да свако настави својим путем.

9. -Zajebi otakua kad je neposlusan, eve ti caj za 30 sekundi, voda je tvrda pa brzo provri. Izvoli! :srk:

10. - То је, ако смем да кажем бласфемија - рекла је Мадона.
    - Господа не пију чај из џезви и тврде воде...- одвраћа ЈТУ-Сајури.

11. -Blas-sta? - rece Jiraiya Madoni... A ti aristokrato, kako hoces, hvala za lotos. Sad mogu da nastavim sa istrazivanjem. Hehehheeheh...

12. I tada se vratio Otaku, koji je u medjuvremenu spavao.

"Da li da im objasnim ili ne? Mozda i ne. Prilicno je ocigledno da gospodin JTU pati od neispunjene Darme i kompleksa vise vrednosti. Ali da li bi mi poverovali da nisam njegov sluga? Patim li ja to od osecaja nize vrednosti? Osecam li se prevareno? Da li oni uopste veruju da sam ja njegov sluga? Kako se ovo uklapa u moju veliku egzistencijalnu kontemplaciju univerzuma? Jel ja volim pivo ili ne? Jel meni Efes upropastio stomak ili sopstveni ego? Kako se zove ona zgodna plava glumica, zovu je Merilin Monro danasnjice? Sto je moj unutrasnji monolog ovoliki? I zasto razmisljam na svahiliju?"
    Odjednom, u udaljenom selu su se culi povici.

JTU se zakasljao ko 60-godisnji pusac.

13. Сироти отаку-сан - мислио је у том тренутку подругљиво ЈТУ. - Он и даље не верује да ми је слуга. Е, па данас ће за непослушност добити кутлачом по глави...када се зачуше повици из оближњег села и ЈТУ-Сајури се закашља као да се распада изнутра...

14. -Sta se ovo desava? Kakvi su ovo zvuci iz sela skrivenog u liscu??? - rece Jiraiya. Neko sranje 100 %

15. - Забога Ђираја, нема псовања, овде су даме - викнула је коначно Парис Хилтон и ударила га по глави. - И зашто је твоје име индијско. Ово није Боливуд, него аниме...

16. Otakuovi brzi refleksi su mu omogucili da preokrene JTU-ovu kutlacu pravo na JTU-ovo negovano, belacko dupe.
    JTU vrisnu.

Otaku:"Nemam vremena za tebe! Idem da vidim ko se opeko na ringlu!"

17. Usput je zblanuto primetio JTU-ovo osnovno nepoznavanje pop kulture Japana.

18. -Znas li ti plavusice kome se obracas??? Pogresno si izgovorila moje ime, a i ja ne vidim nikakve dame ovde. Osim onih koje se upravo kupaju u banji, hihihihi. Izvinite me, ali moram da se predstavim...Covek bez mane i straha, najveci ljubavnik od svih, odrastao u velikom selu Skrivenom u liscu, jedan od legendarna tri sanina, majstor rasengana, jedan jedini, Dziraja Goketsu Monogatari !!! - rece on sav ponosan pokazujuci svoju sliku na avataru Ministra...

19. ЈТУ-Сајури је остао згранут. Још није видео овакву непослушност код слугу.
    - Е, није требало ни да га купим на оној пијаци када је имао 4 године!
    Док је све ово помислио на јапанском, јер су размишљали и говорили на јапанском, а ово је само саб-тајтл што је било прилично брзо Отаку-сан је већ био побегао.
    - Е, па нећу изгубити још једног слугу! Има да га ухватим и запослим у свињцу! - и потрчао ка њему и селу, да је све одзвањало кроз долину.

20. -Otaku? Hm, to mi je poznato. - rece Jiraiya - Zasto mi se to mota po glavi?Moram da i stignem!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.