Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zato što ih zanima pejzažna arhitektura.
To bre pijani narkomani rade!
to rade vanzemaljciiiii >.<
To cigani rade!
...Ja da imam žito, jebao bih nekome majku kad bi ga uhvatio da mi u njemu pravi krugove....
secam se ovoga sto je bilo u odzacima
http://img235.imageshack.us/img235/921/odzaci2001aqv3.jpg
bio sam klinac, ne znam koji osnovne,
jedno nedelju dve posle toga sam dosao kod sestre u NS, ona me je odvela kod nekog prijatelja na posao
taj dogadjaj pamtim iz dva razloga:
1. tada sam prvi put video laptop
2. dok sam cackao laptop lik kod koga smo dosli mi je rekao "jel znas one znakove u zitu kod odzaka? to smo mi pravili" i onda mi je putio snimak kako njih nekoliko pomocu stapa i kanapa, i nekih dasaka prave te oblike
ja mu kazem "ali u novinama pise da su znakovi savrseni, i da nema tragova da je po zitu gazeno"
a lik mi kaze "pa pazili smo dok smo hodali"
tada sam skonto da ljudi to sto kazu, to nije istina
mnogo toga sam naucio tog vikenda
------
i verujem da iza svakog ovakog genijalnog programa stoji grupa veoma iskusnih trolova
the end
odo nazad u ban
Podigne se to žito Kurde, nije u tome frka, samo ga dobro natopiš vodom (ili sačekaš kišu) i podigne se taman toliko da lepo sazri i može da se žanje - frka je u onim silnim ljudima što su dolazili da se leče tajanstvenim silama i u onim silnim ljudima što su kupovali novine čudeći se čudom... pre tačno deset godina je to bilo. Ja još bio na dial-up konekciji...
Da su vanzemaljci, ne verujem baš da bi trošili vreme na žito. Uradili bi nešto konkretno, ne vidim logiku da se tu igraju sa žitom. Da prave te razne čudne oblike, jedna činjenica je sigurna- ljudi su dokoni kad imaju vremena da to prave i lože druge da su to vanzemaljci uradili.
Slavko Štimac
Победа епских размера.
Šta je fora sa Sosom, kao banovan,a dođe i objasni na forumu, na koji fazon?
'aker.
A možel te krugove praviti u kuruzima ili soji? Što baš žito?
Zato što je pšenica astralna biljka.
Ne seku oni zito, vec ga "obaraju".
Evo i korisnog linka, a evo i jos jednog.
Студент је кобедијо жито!
Ко је за то да за следеће окупљање напишемо џиновско "ЈА ЈЕБЕМ" у житу? Да се види да смо зајебании од ванземаљаца.
Ode ova tema u propast, mošte je zaključat sada.
Имамо твоју дозволу, а?
Naređenje. Ima bitne razlike između "dozvole" i "naređenja".
Чуј Египћани правили пирамиде, штос тако наиван, Џими?