Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
e... posto vidim da se ovde organizujete grupno, jos jedan moj savet, najbolje je da idete sami!
ja sam recimo isao sa likom sa kojim sam do tad ziveo godinu dana u domu...popickali smo se na aerodromu ovde, prvi put.
ne bi vam bas preporucivao tako kolektivno da idete...
nosite sto manje stvari, jer ce te na kraju da 90% vase garderobe date tamo beskucnicima, kupicete jos jedan kofer koliko ce te stvari uzeti. Tamo su leviske oko 2000-2500 din.
ne nosite dobre i drage stvari odavde.
A zeleni apenac?
nosite rakije da im pokazete sta valja.neku najgredju,pa ih ubedjujte da je to najbolje.primice se oni.
mislim da ti netrebaju klompe tamo su klompe 1,99 $.
Gaćice obavezno u kesicu, pa kesicu u čarape pa u cipele. Mada sam čitao da tamo ima jeftinih gaćica dosta, pa je bolje da obučete što više stvari na sebe a posle tamo da kupujemo.
Tamo da se pravimo da se ne znamo kao što Musaše kaže.
ne može biće iznad 30 kg
mus, mi ćemo otići kao najbloji drugari a vratićemo se kao best friends forever
zastavu.da im pokazete oklen ste.
mogli bi da snimimo neki rijaliti kao oni italijani kako se zvaše nju đerzi nešto
kako ne ides preko agencije? teško da ćeš dobiti vizu ako ne garantuje neka od agencija za tebe
imam permanent vizu i djedove u Čikagu.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/411261/Nemaju-para-da-odu-u-Ameriku-po-stradalu-decu
ja ipak ne idem
isti udes moš dimaš i ovde kloklo
Žao mi je Travice i Šišarice, ali ne smemo sad da odustanemo kad smo se sve dogovorili :(
baš vala.
naći ćemo nekog crnca da nas voza, što mi da prljamo ruke šugavim američkim autima
priznajem da smo daleko dogurali sa dogovorom gotovo do tačke nemogućeg povratka, stoga, idem, al pod uslovom da crnac ne pije kad idemo u štetu.
to i jeste plan.
doduše, mislila sam da mu damo malo vode, s vremena na vrijeme
Ко о чему, Маја о црнцима. :)
crnac će na vreme dobijati vodu i pamuk, dogovoreno
ajooj kako cete vi plakatiiiii tamo..
iz kojih razloga najčešće odbijaju u ambasadi? ja čuo da ako ne položiš nijedan ispit ne daju ti