Work and travel

1. najbolje je u čikago ili pitsburg...jer je tu najviše srba...a kad si u inostranstvu najviše mogu da ti pomognu zemljaci...pa pre će nam učiniti naš čovek nego neki amerikanac koji nas je bombardovao...
    jel ima low cost do amerike?

2. brate, idemo đe ima crnaca i indijanaca, kakvi te srbi spopali

3. давайте пойдём!

4. Pa da, ajde da se dogovorimo de ćemo.
    I ja sam za čikago tj. Ilionois (država dobila naziv po sv. Iliji) jer je tu milion i po srba. Tu ti ne treba ni neki dobar američki.
    Prvo treba gledati posao i plate ipak, pa onda da vidimo.

5. pa pre će nam učiniti naš čovek nego neki amerikanac koji nas je bombardovao...

Koliko se grdno varaš skontaćeš tek kad odeš do tih zemljaka i pitaš ih za uslugu :)

6. ja imam još dva drugara sa kojima ću da idem odavde iz Ča

7. Ne u Detroit, prop'o grad nacisto.

8. Koliko se grdno varaš skontaćeš tek kad odeš do tih zemljaka i pitaš ih za uslugu :)

ma, vidi se da nikad nisi izašao iz svoje palanke kad pričaš ovo...dal ti znaš kolko te ljude tamo puca nostalgija??? svaki slobodni trenutak izdvajaju da idu u srpske klubove gde se skupljaju ljudi iz juge...misliš da im ne bi bilo drago da učine nekom klincu koji je došao odakle su i oni? dok amere boli kurac, ti si za njih isto što i hispanoamerikanac ili tako neki..

9. izvini za malo oštriji ton, ne mislim sve što sam rekao, ali iznerviralo me je ovo.

10. Kad vec ides nadjes grad gde mozes da nadjes posao. Zato Detroit nije najbolji izbor.

11. pa u detroitu sad ima dosta napuštenih zgrada i skladišta....tako da ima prostora za posao.
    moja poslovna etika je, kad su svi agresivni, ti strahuj...kad se svi boje i strahuju, ti ulaži...
    drugim rečima, neću da idem tamo gde je pretrpano, nego baš namerno tamo gde svi misle da nema posla

12. upravo to.
    kontam da se sa crncima mnogo lakše radi jer nas doživljavaju kao nadmoćniju rasu

13. Ipak, predlazem Aljasku :D

14. Radoje javi se na pvt da se dogovorimo oko detalja.
    Predlažem da svi odvojimo po 1000 dolara, nas petoro najmanje i da kupimo zgradu ili skladište u Detroitu. Detroit mora oživeti, cene kad skoče imaćemo po 1000% profita.
    I ne samo srbi, svi narodi sa ovog područja samo što ne zaplaču kad im kažeš da si iz Srbije ili bivše Juge. Ja imam sjajna iskustva sa šiptarima iz Firence i sandžaklijama iz Študgarta.
    Treba popisati brojeve ambasade, parohije crkve Svetog Save, srpskih sestara i sl. da nam se nadje.
    Mada verujem čim progovorimo srpski da će nam naši prilaziti

15. pezos ako imaš ljude odavde koje znaš tamo onda će ti pomoći verujem ali srbi su tamo većinom govna i svi gledaju svoje dupe, nema to veze sa nostalgijom jer većina tamo ide da radi kako bi imali za leba i veći deo se i ne snađe tako dobro i nemaju ni kučeta ni mačeta a žive tamo decenijama, uostalom videćeš i sam neću se raspravljam, imam ljude sa iskustvima koji su živeli u čikagu i svi mi isto pričaju, da smo najgori tamo.
    Ajakse nije to velik ulog što da ne ali nisam siguran da bi se to isplatilo, ako imaš više informacija o tome pusti na pvt

16. ..tako da ima prostora za posao.
    moja poslovna etika je, kad su svi agresivni, ti
    strahuj...kad se svi boje i strahuju, ti ulaži...

Potpuno se slažem. Što bi stari Rotšild rekao "Najbolje vreme za kupovinu je kada krv potekne ulicama".
    Našao sam jeftinih zgrada u Detroitu. U najgorem slučaju za 10 godina je možemo uvaljati kinezima i indijcima za iste pare

17. Оћу и ја да идем негде, пун ми курац факултета. И пун ми курац родитеља. Да им дам паре и нек се терају у курац.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.