Work and travel

1. e, to za skladišta ti je jako inovativno :D

2. to je dobro, ali tu postoji rizik...em imaš konkurenciju, em možem da se desi da u nekom skladištu nema stari pištolj, poster majkla đžeksona, zlatni sat ili tako nešto...i onda se ne isplati baš svaki put...recimo da se 8 od 10 puta isplati...al dalo mi ideju jedna emisija gde bi mi mogli da idemo po starim šupama i kućama i kupujemo od ljudi stare predmete i preprodajemo za mnogo veće pare. tu nema rizika uopšte...

3. Ево ти за складишта, шта каже један од учесника емисије.
    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/357890/Zvezda-rialitija-Borbe-za-skladista-tvrdi-da-je-sou-cista-namestaljka

4. Da se nosiš malo u kurac Mitke.
    Ako ne ideš sa nama nemoj da demotivišeš putnike.
    I da je laž to npr., nije sigurno laž ono sa izgubljenim prtljagom sa aerodroma.
    Ako ništa ne nadješ makar ti ostaje orginal garderoba.
    Palo mi je na pamet da Vidra povede neke glupe bosanke pa da ih iznajmljujemo kao poslovnu pratnju milionerima matorim.

5. bio sam na pregledu. nemam dobre vesti. pronašli su mi grašak u stolici.

6. Пронашао доктор семе паприке на курцу.

7. ajakse, družim se samo sa pametnim bosankama (JEEEEEES, PARADOKS, SUZDRŽITE SE OD PREDUHOVITIH OPASKI, O, VI BOGOVI HUMORA), al' dobra ideja, predložiću u društvu, možda i iskombinujemo nešto.

8. Gosn Tibore ponesite Vi sutra neki poklončić pa u privatni dom zdravlja.
    Moj komšija ne vidi više od tri metra, žena mu čita Odbačenu, a vozi autobus. Lepo kod privatnika i lekarski super.
    To Vidro, javi

9. meni sad kenjaju moji jbt...koji smor.
    jedina šansa mi je ako ide i úr Váci, pošto je on stariji i zreliji.
    jao jedva čekam samo da odemo

10. ne brinite za sve će se pobrinuti čika vaci samo da uklonim ovaj grašak iz digestivnog trakta

11. Пазите да вас не зајебу па завршите у Албанији а онда негде на западу канда у секс трафикингу. То је одприлике најгори сценарио.

12. svi idemo u diznilend

13. Лажем, сценарио из хостела је гори.

14. eh, kad bih otišla u neki harem

15. pa realno ja da sam žensko, i da mi je već suđeno da nekom budem seksualna robinja, najbolja opcija bi mi bila da me bace u harem jednom liku...najmanja šansa mi je to da ću biti jebana svaki dan.

nek ponese neko mini liniju tamo, ja nosim diskove leksington benda i miligram

16. de bo, pezose, svaki dan? :D
    zamisli da je neki matori prdonja od 50-60 godina, a 40 žena u haremu, slaba vajda da može više od jednog-dvaput dnevno, dakle, maksimum jednom mjesečno, a fin život imaš
    a još ako je neki šeik milijarder, eh..

(čitala sam ispovest iz harema u prvom srednje, jebiga)

17. ne bi vas savetovao da nosite liniju jer zauzima dosta mesta u koferu.
    Ima moj komšija usb i tu može da se nareže dosta muzike, meni nije problem.
    Za Pezosa Miligram i Leksington, Djenan za gosn Tibora... Recite ako vam nešto padne na pamet.
    U avionu se telefoni gase, to da znate. Ne sme da se prebaci na avionski mod.
    Ako budemo imali sreće služiće nam vino u avionu i trouglaste sendviče

18. čekaj, koliko nas ide? i daj da se dogovorimo šta da tražimo i gde da idemo tačno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.