Prijava

u stvari, meni je frka od vissine ozbiljno. ali samo ako nema OGRADE. onda ne valja. ako postoji ograda na vr' neke zgradetine, mogu i digram fudbal bez problema i sve,da pišam odozgo na narod i tome slično,ali BEZ OGRADE sam ko pičkica neka, što dalje od ivice

Ovo je treća ovakva tema, al' 'ajde...
Leptira. Ne, nisu slatki, nisu bezopasni i ne plaše se oni mene više. Strašni su.

i ja ću reme platiti to sebi, makar godinu dana radio za to... a da treba love, treba...

Ne znam da li se plašim visine, jer avionom nikad nisam putovao. Nemam problema da stanem na vrh zgrade i tako te stvari. Ali ne volim kad nemam tlo pod nogama, tipa ringišpil, ili kad me neko uzme i podigne ili vrti, pošto sam podosta mršav, a imam jednog druga grmalja, pa ume često da mi priđe sa leđa i digne. Tad promenim sve dugine boje kad nemam čvrsto tlo ispod sebe. Plašim se pasa, i to zbog traume iz detinjstva, naime nekoliko pasa me je kao dete napalo i dalje imam ožiljak od njihovog ugriza. I uvek se plašim krajeva, bez obzira o čemu se radi, od obične žurke do velikih stvari kao što je matura.

Smrti, mater joj jebem. Kao mali sam često znao čuti neke glasove, taman kad hoću da zaspem. Nešto kao da govore: gotov si, umrećeš, ali ono baš creepy glasom, pizda im materina. Jebena stvar. Hvala bogu više mi se to ne događa, crkavao sam od straha kad god sam bio u toj situaciji.

Svih gmizavaca se plasim, zmija posebno, uzasavam se, ni na slici ne mogu da ih vidim. Ptica takodje... Visine se i ne plasim bas, ali ono, malo mi se tresu noge, nije mi bas svejedno. Brzine takodje, zbog nekog mog sna gde sam u autobusu sama, a taj autobus vodi u crnu rupu, jako brzo, bez vozaca. Ali samoca me najvise uzasava od svega, i taj osecaj da me niko ne razume i ne voli.

Јебеш ми све ако ово није шурнајеста оваква тема и ако већ трећи пут не читам Данканов пост о пернатим створовима. :Д

пост о пернатим створовима

лолололо!

Не знам чега се плашим. Можда висине, у неким екстремним случајевима.
И не волим баш инсекте.

Што се тиче гмизаваца и сл., обожавам их!
Чак имам змијугу и неке гуштерчиће. :Д

Што се тиче гмизаваца и сл., обожавам их!
Чак имам змијугу и неке гуштерчиће. :Д

E ne znam kako mozes jbt. Sta, kuce ili macka ti bili previse obicni? :D

Пса немам где да чувам, а мачке ми нису за кућу.
Имам твора, односно феретку. :) Скоро као мачка, мање је активан само.

Имам фобију од српског јунаштва и хрватске културе што рече Крлежа.

a imam jednog druga grmalja, pa ume često da mi priđe sa leđa i digne. Tad promenim sve dugine boje kad nemam čvrsto tlo ispod sebe.

ХАХАХАХАХА

ja bih volela da imam onog lazy loris-a sa madagaskara. ne znam akko ga zovemo mi, pogledajte na youtubetu šta je u pitanju.

ja imam fobiju od politike, ako se to može.

Лори. :)
Јебе!

Volim da se penjem ali ne volim da stojim na visini jer mi odmah u glavi proradi slika sta bi od mene ostalo ako bih se slucajno okliznu i pao. Vec sledece stojanje na toj visini mi nije frka. Skoro da mogu skakutati na jednoj nozi.
Klaustrofobija ali ona kada si u nekim skucenim prostorima pa se zaglavis, tacnije, bojim se da sam blokiran i da ne mogu da se pomerim.
Zivotinja se uopste ne bojim, ni poznatih a ni onih sto ih prvi put vidim u zivotu.

Imam strah od visine, mnogo zajebana stvar!

Ja imam Abasioaichmokhuzdoarmenophobiu.

I nemojte da mi se smejete, ne mogu noćima da spavam kako treba zbog toga...

А знаш да су у у време диносаура постојале овакве гадости само величине аутомобила и са кљештима која би без проблема могла да преполове човека.