SPOJLER ALRT! Fallen (1998) - Mačka (kraj filma)
Crash (2006) - Nakon pucnja Arapa u devojčicu
The Machinist (2004) - Flešbek (gaženje)
Shutter Island (2010) - Flešbek (istina)
Finder's Fee (2001) - Kraj filma ukočila mi se vilica Za sad mu dođe dosta...
Meni je ova scena nešto toliko brljivo, a i tačno opisano, da uvek zinem kad je vidim.
Za one koji ne znaju, sve se dešava pre sahrane, dok je mrtvac u kući.
Када Де Ниро у Таксисти скупља муда, улази у онај партијски штаб и стартује Сибилу Шепард. Онда сцена у оном кафе ресторану где ју је извео, и када јој баца спику како је скупио муда да је стартује. Такође кад је одведе да гледају порњаву ЛОЛ.
У Орфану, када се открива да је клинка у ствари одрасли миџет.
Деца Неба, школска трка.
У Хешеру из 2010. када клинац улази у стан и затиче оног бају из трећег камена од сунца како пампрчи рибу на коју се клинац ложи.
Харлод и Кумар кец, сцена у лифту са оном рибом. Кад Азијат замишља шта би урадио када би се извуко, и шта је урадио у реалности, неизвучен. Пичка.
Мађарски "Контрол", када риџован отвара ножем неког ћелавог лика.
Ето тих неколико сцена сам навео, а издвоио бих многе.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
SPOJLER ALRT!
Fallen (1998) - Mačka (kraj filma)
Crash (2006) - Nakon pucnja Arapa u devojčicu
The Machinist (2004) - Flešbek (gaženje)
Shutter Island (2010) - Flešbek (istina)
Finder's Fee (2001) - Kraj filma ukočila mi se vilica
Za sad mu dođe dosta...
Jebemliga ne znam naziv filma i ime glumca, znam da je on ćelav i da je glavu gurnuo u glumicinu pičku. Ja zino.
Када Небојша Глоговац у "Хадерсфилду" држи монолог о своме животу!
Kad u Se7enu Bred Pit otrkije šta se nalazi u kutiji.
Ne sviđa mi se ova tema, otrkivaju se neki od glavnih momenata u filmovima.
Ranjeni orao - Kad je Bosiljčić seo u onaj avion po nevremenu, ja sam u tom momentu jeo neki ogroman sendvič, pa sam baš zinuo...
Брате Корле, гледаш рањеног орла? Што?
У Казабланки, скоро на свакој сцени на којој сконтам да је још једна легендарна реченица баш из тог филма. х)
Pa, skoro svaka druga scena u klasiku ,,Jagode u grlu‚‚ :))
Зато што је врхстра филм...
Потпиш, напишите у наслову СПОЈЛЕР АЛРТ!
Чек, сад има и филм? Необавештен сам. лоло
ЕДИТ Планета мајмуна, завршна сцена! х)
Кад се самоубије онај чичица у Шошенку. Плакао сам као мало дете.
Јер сам и био мало дете кад сам гледао.
kacam video sisu Džolijeve u Điji...
Meni je ova scena nešto toliko brljivo, a i tačno opisano, da uvek zinem kad je vidim.
Za one koji ne znaju, sve se dešava pre sahrane, dok je mrtvac u kući.
http://www.youtube.com/watch?v=cdknurMiehY
Ovoga se odlično sećam! Jebanje keve.
http://www.youtube.com/watch?v=YlW2Ujl_BPI
Када Де Ниро у Таксисти скупља муда, улази у онај партијски штаб и стартује Сибилу Шепард. Онда сцена у оном кафе ресторану где ју је извео, и када јој баца спику како је скупио муда да је стартује. Такође кад је одведе да гледају порњаву ЛОЛ.
У Орфану, када се открива да је клинка у ствари одрасли миџет.
Деца Неба, школска трка.
У Хешеру из 2010. када клинац улази у стан и затиче оног бају из трећег камена од сунца како пампрчи рибу на коју се клинац ложи.
Харлод и Кумар кец, сцена у лифту са оном рибом. Кад Азијат замишља шта би урадио када би се извуко, и шта је урадио у реалности, неизвучен. Пичка.
Мађарски "Контрол", када риџован отвара ножем неког ћелавог лика.
Ето тих неколико сцена сам навео, а издвоио бих многе.
У "Дежа ву" са Дензелом, она сцена кад гледа у прошлост и ласером упери у рибу на екрану, а она се помери. УСРО САМ СЕ
Ако то ниси очекивао, па ја не знам, поради на закључивању.
Какав је филм? Каним се дуго да га скинем.
Скидај. Ваља; за погледати.
Одличан је Контрол.
Зино сам и на сцену улубљивања лобање апаратом за гашење пожара у Ириврсибл. Тад су ми очи изгубиле невиност лоло