ИЗВЛАЧЕЊЕ из лењости, и повећање продуктивности

1. деку - зажмуријо је

2. https://www.youtube.com/watch?v=zTUPhsJ6QAo

БРАТЕ ТЕК САДА САМ СХВАТИО ДА ЈЕ ОВАЈ ЛЕГЕНДАРНИ КЛИП СНИМАН У МОМ КРАЈУ, ФАЗОН СТОМЕТАРА ОД МЕНЕ АХАХАХХАХА

3. МИСЛИМ ДА ЧАК И ЗНАМ КО ЈЕ ЛИК ХАХАХАХА

4. pa to je bar jasno tuljane, od ovog JG ganstera sto ga svi znamo, mladja sestra ucila dzitru kod pashenoga od ovog tibora osmobitnog. e pa njegov ortak iz srednje to je.

5. Мени није проблем ни љеност ни безвољност и те ствари, него једноставно недостатак маште. И то посебно у задње 2 године. Увијек имам осјећај да се досађујем, хтио бих нешто драстично да промјеним и да макар на кратко учиним живот занимљивијим али не знам шта и како. класичан нуб. Да ме човјек баци у сред Лондона, Њујорка, Банкока, имам осјећај да бих сједио и досађивао се лол.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.