Prijava

Ovde mozete ostavljati svoja misljenja, kao i sisteme kockanja/kladjenja koji mogu doneti profit, tipa brojanje u Blackjacku, progresivni sistemi na ruletu i kladionici...itd itd.. Navalite

Јашта. Као да има алтруиста који би одали такву тајну неким тамо ликовима са неког тамо сајта? Кои си ти ентузијаста, начи не верујем.

Lacio - Udinese iz iksa u iks. VALA UVEK!

tipa brojanje u Blackjacku, progresivni sistemi na ruletu

Neko je gledao sinoć 21 na Pinku :)

Mali broj (1-2, mozda i 3) tekmi iz nizih liga.

Na Belgijance igrati Anderleht II>, prolaznost 90% :D

Имам један систем који је одличан, само је потребна почетна кинта и муда наравно :)

Нађеш једну текму, на којој пада доста голова, али која није Холандска друга, Норвешка трећа или Источна конференција Велса. Моја препорука је да то буде Енглеска друга, тачније Чемпионшип, где доста голова дају а квоте су одличне. Ево нпр. Питерборо - Лидс. У једној клаџи одиграш за нпр. 50 јевреја више голова у првом, а у другој за 50 јевреја два плус друго полувреме. Значи говорим о истој текми. Квота на првом тикету је око 3,20, ан на другом око 2,50.
Ако нпр. буде 4:1 ( 3:0 ), пролазе ти оба и у плусу си око 18000. Ако прође само први у плусу си 6 сома, а ако прође само други у плусу си 2500.

Једино можеш да паднеш ако резултати буду 0:0, 0:1, 1:0, 2:0(1:0), 0:2(0:1), 1:1(0:1), 1:1(1:0). Значи ако падну три гола добитак је сигуран, а може да прође и 2:0(2:0). Ето, надам се да ћу помоћи некоме :)

Чекајте каизена, лик је ипак радијо у Моцарту.

Molotovljevim koktelom.