Ko poslednji pobednik (122)

1. Paaa, otkad sam prešla u noćnu smenu svakakve mi ideje padaju na pamet, a to nije samo večera u 3 ujutru. :D

2. Joj, i ja sam gladna sad :)) A nemam ništa u sobi, pu...

3. E, kako me nerviraju ove definicije, igre reči. Dotrajal gume- ćelave gume. Haha Da umreš od smeha. Meni to glupo.

Mogu i ja: Yo-yo igračica: Kada cura uleti u šutku pa ide i vraća se, nikako da ode. Ne, ipak ne mogu. :D

Eto, da ti skrenem pažnju sa hrane, i idem da uzmem još krastavčića.

4. I ja u principu ne volim te igre rečima, reeetko mi se nešto svidi... Ali eto, nekima se sviđa :) Ja sam isto tako pokušavala da smislim nešto na tu foru, ali nisam daleko dogurala :)

Joj, cimerka se probudila i kaže da nisam normalna što ne spavam :))

5. Reci joj da pišeš seminarski. :))

Idi broj nešto kad sat već ne pomaže. :) Ja ću da uzmem najdosadniju knjigu sa police i da čitam dok se ne smorim. Kad učim to obično pomogne da zaspim. :)

Laku noć----> Nadam se. ;)

6. I meni pomaže kad čitam nešto nezanimljivo, ali ako uključim svetlo, cimerka će se probuditi... :)

Laku noć! :) Nadam se da ću i ja uskoro uspeti da zaspim...

7. Dobrooooo jutroooo!

8. Само да се јавим пре поласка на посо...:Д
    Па се чујемо тамо, кад буде пауза за топли оброк...лололо

9. Ima li koga ovde?

10. FMN, ti si sledeći favorit, ali MARCIPAN mora pobijediti do Nove godine...

POBJEDA!!!

11. ništa penzioner, samo žeMske :)

12. E, Buri, upamtiću šta si obećao :)) Može sad Mar, a ja sledeći put :)

13. Kakav je ovo sajt? :(
    Sve neke boje ko u apoteci... :( Neeeeeću tako... :(

buri, nisi valjda pobedio????? :)

14. Kumoooo! Gde si ti 100 godina! :))

15. Eheeej :))
    Ma tu sam i nisam tu... ne znam ni ja, malo sam izgubljena... :) A ni tebe baš nije bilo dok sam ja tu motrila na Penzosa i Šalabajzera...

Šta radite vi?

16. Eto pobeđujemo te jacka! A ti?

17. Oho! Evo ga... da se slučajno ne zabrinem. :))

Ništa... kradem Bogu dane danima. I uz to mrzim zimu velikim intenzitetom. To su mi glavne i neizostavne aktivnosti.
    Kad ću ja da pobeđujem?

18. Добро вече! :)
    Само да поздравим присутну екипу.

19. jesam jacko :) napokon...

važi FMN, sredićemo nešto...

jacka mora neki red da se zna, pa si ti prema tome poslije FMN :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.