![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Paaa, otkad sam prešla u noćnu smenu svakakve mi ideje padaju na pamet, a to nije samo večera u 3 ujutru. :D
Joj, i ja sam gladna sad :)) A nemam ništa u sobi, pu...
E, kako me nerviraju ove definicije, igre reči. Dotrajal gume- ćelave gume. Haha Da umreš od smeha. Meni to glupo.
Mogu i ja: Yo-yo igračica: Kada cura uleti u šutku pa ide i vraća se, nikako da ode. Ne, ipak ne mogu. :D
Eto, da ti skrenem pažnju sa hrane, i idem da uzmem još krastavčića.
I ja u principu ne volim te igre rečima, reeetko mi se nešto svidi... Ali eto, nekima se sviđa :) Ja sam isto tako pokušavala da smislim nešto na tu foru, ali nisam daleko dogurala :)
Joj, cimerka se probudila i kaže da nisam normalna što ne spavam :))
Reci joj da pišeš seminarski. :))
Idi broj nešto kad sat već ne pomaže. :) Ja ću da uzmem najdosadniju knjigu sa police i da čitam dok se ne smorim. Kad učim to obično pomogne da zaspim. :)
Laku noć----> Nadam se. ;)
I meni pomaže kad čitam nešto nezanimljivo, ali ako uključim svetlo, cimerka će se probuditi... :)
Laku noć! :) Nadam se da ću i ja uskoro uspeti da zaspim...
Dobrooooo jutroooo!
Само да се јавим пре поласка на посо...:Д
Па се чујемо тамо, кад буде пауза за топли оброк...лололо
Ima li koga ovde?
FMN, ti si sledeći favorit, ali MARCIPAN mora pobijediti do Nove godine...
POBJEDA!!!
A peMzioner?
ništa penzioner, samo žeMske :)
E, Buri, upamtiću šta si obećao :)) Može sad Mar, a ja sledeći put :)
Kakav je ovo sajt? :(
Sve neke boje ko u apoteci... :( Neeeeeću tako... :(
buri, nisi valjda pobedio????? :)
Kumoooo! Gde si ti 100 godina! :))
Eheeej :))
Ma tu sam i nisam tu... ne znam ni ja, malo sam izgubljena... :) A ni tebe baš nije bilo dok sam ja tu motrila na Penzosa i Šalabajzera...
Šta radite vi?
Eto pobeđujemo te jacka! A ti?
Oho! Evo ga... da se slučajno ne zabrinem. :))
Ništa... kradem Bogu dane danima. I uz to mrzim zimu velikim intenzitetom. To su mi glavne i neizostavne aktivnosti.
Kad ću ja da pobeđujem?
Добро вече! :)
Само да поздравим присутну екипу.
jesam jacko :) napokon...
važi FMN, sredićemo nešto...
jacka mora neki red da se zna, pa si ti prema tome poslije FMN :)