Nije ni meni loše. Gotivim što ima ovaj fiksni deo gore, da ne moram da rolam miša svako malo. Ali fale mi sa strane prečice, kad izpretražim nemam odma' Dodaj svoju definiciju, nemam listu ljudi koje ja pratim, doduše to mi nije ni hitno al ajd', i tako neke sitnice.
Jedino ne sviđam ove bolničke boje. Al' dobro. Bar ne moram svetlo da palim.
Čekaj polako, nisam te još rasporedila. Buri radi reklamnu kampanju, Penz namešta izbore, a ti... hoćeš li da sabotiraš protivkandidate i da im zapušavaš usta kad krenu prljavo?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Meni se sve više sviđa ovaj sajt. Napredovao sam skoro 1500 glasića za 3 dana. Idu mi ovepopularne od ruke!:-)
Nije ni meni loše. Gotivim što ima ovaj fiksni deo gore, da ne moram da rolam miša svako malo. Ali fale mi sa strane prečice, kad izpretražim nemam odma' Dodaj svoju definiciju, nemam listu ljudi koje ja pratim, doduše to mi nije ni hitno al ajd', i tako neke sitnice.
Jedino ne sviđam ove bolničke boje. Al' dobro. Bar ne moram svetlo da palim.
OLOLOLOLO
Šta se smeješ? Pa jel nisu? :)
Fala Bogu pa imaš normalan dres jedared u životu!!! :) Doduše, treba biti optimista pa nositi to, ali svakako bolji od starog. :))
Dobar slogan! +
De si Jacka! Red je da učestvuješ, važno je učestvovati. :))
Eto učestvijem!:-)
Ako, ako... :)))
JA VODIM KAMPANJU, MARCIPAN POBJEĐUJE, A VI SAMO UČESTVUJTE...
EDIT: dres samo asocira uspomene i to uglavnom manje lijepe :) al neka ga, štrčim sa njim na četu...
BURI AGITUJE I ČUVA KUTIJU!!!
Ja sam predsednik izborne komisije. JA NAMEŠTAM! Pa ko više plati. Male peMzije, mora se...
EU/EURO/EUROKREM=? :)
Dakle svečano kažem MARCIPAN ZA EUROKREM!:-) Što volim da prodam svoje debelo dupe ovako dobro...
TU SAM!!!
Al nemaš krem ! MARCIPAN ZA EUROKREM!
Dobar izbor! Za slatko se nikad nećeš pokajati!!! Molim da se onaj tovar EUROBLOKA prosledi kod omladinca penz... :)
Za tovar eurobloka pobjedu prepuštam čak i citizenki, neopjevanoj malverzatorki i štelatorki ove teme¨!!!
Čekaj polako, nisam te još rasporedila. Buri radi reklamnu kampanju, Penz namešta izbore, a ti... hoćeš li da sabotiraš protivkandidate i da im zapušavaš usta kad krenu prljavo?
Može, obožavam da sabotiram!
Kakva hrabrost, odlično! I za tebe EUROBLOK! Do pobede! :)
TO!! SVE ZA EUROBLOK!!!