Ko poslednji pobednik (122)

1. Lestate, hvata te san, pusti nas da pobedimo! :))

2. To marci, podilaze me žmarci, kad krene pesma hitra našega boga Mitra. ;)

Njet, forget. Ličim li na kavaljera? Nije to moja sfera. :)

3. Onda sam se ja zeznula u proceni :)) Moram naučiti da nisu svi tako fini, malo sam vas precenila (mislim na muškarce) :)

4. Da smo u Finskoj, možda bih te pustio da pobediš. :)

5. A u Srbiji ne možeš? Pa dobro, neka ti bude... :) Ja se ne ljutim :)

6. Pa ja čuo da su samo u Finskoj fini, jebem li ga. :) Šta misliš da odemo zajedno na spavanje(nenamerna seksualna insinuacija), ono na 3, 4 sad? :D

7. Ja ću biti tu još kratko, ali ako želiš, pustiću te da tvoj post bude poslednji :) Laku noć, lepo spavaj :)

8. Ne volim ja puštanje, takmičar sam u duši, udri slobodno posle mene. :)

Laku noć, do sledećeg okršaja. :zajeban pogled:
    http://www.youtube.com/watch?v=KFbIWp_g3qw

9. Ja planiram da u 2012. uđem kao pobednik u ovoj igri. 122. je a ja još nikada nisam pobedio.
    Znam, znam, važno je učestvovati al' ja bi da pobedim :)

10. Uuuu bilo živo noćas ovde!

11. opa, buri! pa, cestitam decko ;))

12. pičko jedna, umjesto da apaludiraš boljem, ti tuda pljuješ... NEŠ OĐE POBJEĐIVATI, UORTAČIO SAM SE SA STIĆKOM, znam i ko koga jebe na vukajliliji, tako da nemate šanse :)

Opet štela. PU!

13. Ha, vidi citizenke, znači istina!

14. znaci ne, salabajzeru

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.