Ko poslednji pobednik (122)

1. АЈ ВИЛ ВИН ДИС ШИТ МАН!!!1

2. Ја навијам да шафлујући гусан победи!

http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf

3. Misliš marci MI TO DOBIJEMO ako ti pobediš!?

Pa naravno mi. Najviše slatko volimo, a oni nek jedu nešto kiselo. I to o svom trošku! :p

4. Marcipan legenda ! Deli Euroblok!

5. ne slušaj marcipan, laže garant :DDD
    a i ako dobiješ euroblok pitanje je kao prvo da li je orginal, a kao drugo da mu rok nije isteko
    jer nešto valjat neće
    bolje marka od mene pa si kupi sam euroblok

6. Eklipse jebi ga , možda u nekoj drugoj kampanji uspeš da me kupiš. U ovoj sam svim stomakom za Marcipan!

7. Penzioner tvrda struja. :)

8. Penzionerče, svako ima svoju cijenu, reci ti svoju
    vidim voliš euroblok, šta kažeš ako ti ja ponudim dva eurobloka i još npr jednu krem bananicu???

9. Eklips on je opasan igrač, malo nudiš.

10. pa vidim da se prodaje za jedan euroblok, ja nudim duplo više i još malo na to :))))

11. Sad verovatno tera inat.

12. а мојих 400кг злата не вреде ником а? Ел то зато што сам Византинац?

13. Sumnjivog su porekla, Laki.

14. Laki to zlato od shrana je prokleto!:-) Eklipse i 3 Eurobloka da ponudiš džaba. Obećao sam se Marcipan za 1 euroblok i TO JE MOJA REČ! Stara garda, jebi ga...

15. Obećao sam se Marcipan za 1 euroblok i TO JE MOJA REČ! Stara garda, jebi ga...

♥ Euroblok! Držim i ja reč, ne samo vituelnu kao kod onih pravih političara, nego i ako bude neko okupljanje uskoro, a nadam se da hoće....euroblok! :)

16. E ljudovi, sutra putujem u Bugarsku na zimovanje. Opravdajte mi izostanak narednih 8 dana. Ako tamo nađem internet kafe, znaćete!:-)
    Marcipan, ima ja da organizujem okupljanje kad se vratim. Jebi ga Euroblok je Euroblok!:-)

17. Srećan put, boriću se za to vreme, a što se okupljanja tiče OBAVEZNO! Ne mogu da prežalim onaj Kuglaš što nisam bila, još je i snega bilo tada. Želim ti sneg u Bugarskoj! Euroblok! :)

18. Видите, Пензионер од мог злата оде у Бугарску, еј у Бугарску! Економичан човек, видо да нема теорије да победи поред мене па реко да то и уновчи а ви тврдите пазар ....

19. Penzioner, srećan put! :u sebi govori: jedan manje :

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.