Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Drugim rečima, otreznoli se, pa mogu se nabadaju slova po tastaturi, m? :))
Ništa, evo tobože sela dva minuta, al' ostala više. I eto... :) Vidim, otputovao ti drugar. Šta ćeš sad, crni ti? Sukim da se takmičiš?
Ma drugar će se javiti i od tamo, zaglibio je skroz na ovoj temi.:)
http://www.youtube.com/watch?v=H3GiqHm5rQA&feature=related
Stigoh! Sad ću da pobedim!
Penzioner počeo da se skija, već zaboravio kako izgleda komp.
Op, op, Šalabe, nema Penzosa, nastupa moja generacija, dosta ste se vi šepurili. :)
L@ki, nije to lepo. Dok mene nije bilo ovde si TI igrao, sve u Van Dam stilu, a sad kad sam ja došla nećeš više, teraš ovu decu umesto tebe. Pih... :(
Kiko, over my dead body! Znaš da dobijem ispiraciju za pobedom čim te vidim! :)
Onda nema problema. Probaj. :D
Laki, brate, ima li te?
Jocka, zato ću ja da postujem i za Penzosa, do pobjede!!!!!!
E onda su to veoma ozbiljne pretnje. Ugrožavaš mi takmičenje s Kikom, vi'š da je jedva dočekao. :)
Taras, razumi čoveka, stigle ga godine, demencija, ovo ono... :)
Šalabajzere ne možeš na dva fronta.
Nemojte mi ugrožavati takmičenje sa Jackom!
Nećemo Kiko.
Pobeda!!!
Ма ево ме, нешто нам замрла игра, ил се мени чини, пре ће ово друго :))
Ama POBEDA!!!
Моја кобеда, моја моја моја МОЈА МОЈА МООООЈААААА!!!! ФААААА....
http://www.youtube.com/watch?v=wbUdwp-yRqk
Tvrdoglavog li čoveka...
PO-BE-DA!!!!!!
Nema Penzosa, ali ja VREBAM!!!
Имао сам мачка кои је гурао главу у чизму док спава. И то само главу набије а остатак тела вани. Како је кобјаснио цар!
Pobeda je mojaaaa!