![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma Tadić je tu samo zbog opklade. A ipak, budimo ljudi, ne demokrate ;))
Ne znam ja,vidim samo glavu sas neku tamnu fleku :))
Sad-da li je Tadić ili Gorbačov... :)))
Ma jebeš avatar. Ni ti više ne držiš Spirita. :))
Jes' vala. Sad sam postala žensko.Dosta mi bilo da me ovi klinci večito zamenjuju za nekog baju. VolEm ja Spirita i dalje, al' malo das' promenim,nije na odmet :)
Čak sam se i na fejs vrnula!
Eiš, i na fejs. Pa ti si baš in :D
Yep, sva sam ti postala urbana, ovo-ono..
Ma, teža glupost nego bolest : )
Haha, ja sam se skinuo sa fejsa skroz. I ovde se jedva održavam na životu. Skinuo sam neke Spirit stripove, al novije, od prije 4 godine, a skidam i neki torent od 1,2 gigabajta, gdje ima starijih izdanja( 40te, 80te i 90te). Samo je sporo skidanje.
Ja pobeđujem ove noći! :)
Победник,тј ја,се проглашава сутра...:3
♥ MARCIPAN ZA EUROBLOK! ♥- Koalicija koja nam je svima u srcu!
JA!!!!!!!!!!!!!!
Побеђујем.
C
Ccc ;)
ZADNJI!!!!!!!!!!!!!!
НАЈЈАЧИ!
http://www.youtube.com/watch?v=iZUkswXqWC8
Opa!
IMA LI KOGA DA SE NADMEĆEMO????
Надмећемо?