POMOĆ: Google chrome sinhronizacija

1. Lap top mi je bio u kvaru, tako da sam morao da reinstaliram windows.
    E sad, kada hoću da sinhronizujem chrome sa google nalogom, kako bi uvezao aplikacije, dodatke, šifre i ostalo na trenutni pretraživač, traži mi "pristupnu fazu za šifrovanje". Problem je u tome, kad bih se ja sećao svake šifre na internetu, ne bih imao potrebu za sinhronizacijom.
    Nudi mi opciju da zaustavim sinc ukoliko ne znam šifru, ali u tom slučaju mora da obriše sve prethodno sačuvane podatke. A to nikako ne želim.
    Jbt, već sam na nalogu, zašto mi traži 37 šifri, google, decxko!?

Zna li neko kako bih mogao da sinhronizujem bez te šifre, a da ne izgubim sve podatke?

2. Numeš sinhronizovati chrome sa google nalogom!?! Pa kakav si ti to haker dečko!?

3. Pa neće, ne sećam se šta sam stavio kao tu "pristupnu fazu".

4. Ja sam prije neki dan sinhronizovala i jedina šifra koju sam morala ukucati je šifra mejla...

5. Tj. tražio da opet ukucam šifru mejla, iako sam već bila logovana.

6. Pokušao sam i sa čifrom mejla, ali ne vredi.

Traži mi ovo:
    http://img853.imageshack.us/img853/4056/99563074.png

7. Jesi li mjenjao šifru mejla? Ako jesi, da probaš sa starom...

8. Probao sam sa svakom koje sam mogao da se setim... Ko zna šta sam tada stavio.

9. Evo nešto sa hromovog sajta...

Када вам је потребна приступна фраза

Ако одлучите да изаберете сопствену приступну фразу, мораћете да је наведете сваки пут када се пријављујете на Chrome на новом рачунару. Ако измените опције шифровања на једном рачунару, обавезно направите исту промену на свим другим рачунарима да бисте наставили синхронизацију. Потребно је да наведете приступну фразу и када са шифровања лозинки прелазите на шифровање свих синхронизованих података.

Заборавили сте приступну фразу за шифровање?

Ако заборавите приступну фразу, морате поново да подесите синхронизацију преко Google контролне табле. Овим ће се избрисати сви синхронизовани подаци са Google-ових сервера и прекинуће се везе са свим синхронизованим рачунарима и уређајима, али неће бити избрисани подаци са рачунара и уређаја. Према томе, тренутна подешавања, обележивачи и лозинке ће и даље бити доступни у прегледачу. Затим можете поново да омогућите синхронизацију помоћу нове приступне фразе.

10. Hoćeš ti da šifruješ, ko ti je kriv :)

11. Fuck... :)
    Moram ja sada do faksa. Neka teme dok se ne vratim, ako se nađe neko sa rešenjem.
    Ajde, dobija odabranu onaj ko uspe da reši. :)
    Ne mogu tek tako da se odreknem ovoga:

Bookmarks: 451
    Preferences: 19
    Themes: 1
    Autofill data: 4130
    Autofill profiles: 1
    Extensions: 8
    Applications: 3
    Passwords: 67

12. 67 ŠIFRI!!! Bem ti sunce!

13. Od toga znam napamet samo dvadesetak... :/

14. Знаш како, то си све требао на папирић писати и чувати, па не би било срања као сад.

15. Ја све шифре чувам у телефону, такође под шифром. Какве сихронизације, пичке материне, све ручно. Олд скул.

16. Niste od pomoći, ali ič.
    Goodbye my lovely passwords and bookmarks. I'll miss you.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.