Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne mogu da nađem temu muzički gifovi sa naše estradne scene. Može li pomoć? :trep, trep:
Na ovu temu misliš?
Da. Hvala :)
Nema na čemu, i drugi put. ;)
Ne znam na kojoj od tema treba da pišem, ali bih hteo da se obratim modovima...
Ako biste bili ljubazni da pogledate ovo: http://vukajlija.com/reakcije/85368#comment_2548450 jer sam ovu reakciju napravio davno pre Seje, a njegova izabrana... Ako je pravde, nadam se da ćete skinuti njegovu, a staviti moju... Hvala
Kako možeš da optužiš nekog za plagijat kad je gif različit? Zbog naslova?
E, ali, optužuješ za plagijat, kao da neko sedne, izabere random autora, uzme da mu lista reakcije i kaže:
-OVO ĆU DA MU ISPLAGIJAM!
Da. U potpunosti isti naslov, a gif veoma, veoma sličan!
Uostalom, možda nije plagijat, ali moja reakcija, kao starija, zaslužuje da se nađe u odabranima mesto Sejine...
Ne zaslužuje.
Jel to neko ustrožio kriterijume za definicije opaaa....vidim da ide brisanje konstantno...stop represiji nad navijačima
Ne zaslužuje.
Znam da si moderator i da će biti kako ti kažeš, al budimo realni, ako je Sejina zaslužila, moja zaslužuje još više...
A druga je stvar što je Sejo postao več poznat na sajtu, a ja sam niko i ništa, i treće znam da mi prkosiš jer sam nekada napisao da te treba banovati dok još nisam znao da si mod...
U svakom slučaju, hvala što si mi odogovrio...
Pravda za Uroša!
Ovo plagijata videlo nije. Šta sad,sve definicije koje imaju u naslovu "Jugo" ili "Ironija" su plagijati one prve.
Daj majke ti.
da se ja pitam ja bi autobus proterao kroz reakcije...
Ma boli me gnjurac, nek brišu, nek rade svoj posao ljudi, polovično, kao i uvek....
Ne zaslužuje jer se u tvom gifu baš i petljaju sa daljinskim a njegov je skroz druge tematike.
Veze sa vezom nema ko je poznat a ko nije, ima veze jedino ako se banuje pa poznatiji autori koji imaju iza sebe dosta napravljenog sadržaja imaju malo, ali malo popusta nego neki početnik bez ijedne definicije.
Veze ja nemam da mi je to neko rekao a još manje koji je autor to rekao, bio bi lud kada bi sve to pamtio i primao se na to.
Definitivno jeste. Ili to, ili je samo 5 definicija izbačeno u sat vremena. Što je praktično nemoguće...
Pa milion puta, od kako pratim reakcije je bio ovakav slučaj (npr Super Avax) pa su njemu stavljavi reakciju u odabranre jer je on vec imao sličnu. Ok, nije plagijat, ali je napravljena pre Sejine i znm gde joj je mesto, ako je ova već tamo!
Naiđe tako trenutak u životu svakog čoveka kad odluči da se svojim poslom pozabavi ozbiljno. Ja sam pobrisao neku gomilu smeća sa negativnim skorom.