Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Vrh.
XAXAXAXAXAXAXAX
šega ba, šta se ložiš
Hajde-de, nemoj me i ti jebat' sad: nije valjda da me ne kontaš? Pu, kaki si čovek. Razočar'o si me sad, onako odistinski. Ja ti tu pružam podršku, iskazujem emocije razumevanja and stuff like that, a ti me tu kudiš. Tuga, bre...
Hahaha, ciklone stvarno cenim tvoj trud, ali ja tebe uopšte nisam pitala zašto brišeš sadržaj, niti meni niti bilo kome, nego zašto uvek reaguješ na isti način kada se neko žali na random temi. Da pojasnim. Koliko i kad pratim, ostali moderatori ili iskuliraju ili napišu šta god, a ti uvek linkuješ pravila, pa sam te iz zajebancije pitala zašto rušiš revoluciju tim linkovanjem pravila.
Što bi reko makaronac šega ba, šta se ložiš...
Ja sam razumeo da hoćeš da ti pojasnim. Ipak je bolje pojasniti, nikada ne znaš kada ti može zatrebati.
Ah, da - svi se šegače, na kraju, pa ja. Hehe, šaljivo i tajfajzen raduljica, ovo ono, hehe.
CIKLONE VRATI SAUCEA DA MODERIŠE A SEBE RAZMODUJ
CIKLONE VRATI SAUCEA DA MODERIŠE A SEBE RAZMODUJ
Evo, odma', kol'ko već juče.
Zadržaću se na tome da ne pokušavam da se zajebavam sa tobom.
Učiš, učiš - biće nešto od tebe. ;-)
Dobro je da si stavio taj smajli, da si na primer stavio :) pomislila bih da si se možda zaista nasmejao i iskreno bih se zabrinula.
Ja sa osmehom sve postove pišem. SVE.
Buahahaaahah (-:scary music in the background:-).
турска кафа је женско?
ceo život, verovao ili ne :)
Neće postere da mi postavlja, kaže 'vako:
Firefox can't find the server at u.vukajlija.com.
Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of www.example.com
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
desi tebra
Moje stručno mišljenje glasi: desio se kvar.
Nešto se gadno razjebalo, administrator je obavešten.
NEŠ MODERISAT
Kako se to "nešto razjebalo" samo nekima? Ako se tako razjebalo, onda je sajt poprilično sjeban...
Sajt baguje već neko vreme a danas jebe majke koliko baguje. Otišlo sve u kurac. Pokenjam ti se na sajt kajzene.