Pomoć na sajtu

1. Navikao sam se ja na to, ne brini. Nije ni prva ni poslednja koja mi je izbrisana. Ali proslih puta sam za razliku barem znao razlog.

2. zasto mi je obrisana definicija Sara Konor?

3. ALO MODOVI?...da otvorim posebnu temu?

4. Daj linkuj pa da pravimo peticiju da vrate!
    UZ TEBE SAM!

5. ma nije bitna definicije...al se jednostavno iznerviram kada vidim kakva govna od definicija plutaju...odavno sam izbacio to..kao bunim se sto obrisu def...pa sam sada prsao...jel imam osecaj da je def obrisana zbog rezultata...a ne zbog kvaliteta ili ne kvaliteta...sta treba da radim....da pisem definicije trudeci se da me sva ova gomila novopristiglih mongoloida shvati...da ako stavim neku foru sa osobom iz istorije u tri reci..prvo im ispricam celu pricu o toj osobi..ko je...sta je... i zasto sam to napisao...i sta znaci odredjena rec...kao naprimer...Dr. Hoffman ..da objasnim ko je bio on i sta su filatelisti???????
    jednostavno mi krivo... sto je sve otislo u kurac...ne samo zbog mene...jebe mi se za rezultate...nego...kada sam dosao ovde...imao sam svasta da naucim...i mislim da sam dosta unapredjivao razmisljanje...ili smisao za humor..itd. sad se nekako osecam kao da se zaglupljujem...

6. Pravda za brata mussa!

7. ZABRANITI STAVLJANJE POKLONA U SMRDLJIVE CARAPE

8. Pogrešio si temu matori :)

9. Najebaces Gambi, i ti ces najebati, ma svi cete najebati!

10. Jel ne moze vise da se okaci slika uz def????

11. Тренутно не... Штета али је такој.

12. Zanima me gde je napisano da je Black hole umro? Mislim video sam da su neki pricali o tome ali ne znam gde je to.

13. Mnogo glupih definicija ovde pliva,jer se daju plusevi "zbog autora",a ne zbog kvaliteta.Neki cak to otvoreno napisu u komentaru,pretpostavljam da bi se dodvorili autoru.

14. Mnogo glupih definicija ovde pliva,jer se daju plusevi "zbog autora",a ne zbog kvaliteta.Neki cak to otvoreno napisu u komentaru,pretpostavljam da bi se dodvorili autoru.

I šta predlažeš?

15. Ma on to samo napisao da pokaže da je pametan.

16. Pa i ja sam napisao ono samo da pokažem da znam citirati. A jesam jebač...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.