Pomoć na sajtu

1. Hvaaala puno! :)))))))

[] |

Uspelooo :)))

2. Спем обрисан. На таква питања не дајемо одговоре.

3. Doinu obavezno vratite mnogo dobra defka, sad i ja htedoh da priupitam nešto u vezi nje, nisam bre stigao ni da je omiljenujem. :(

4. Ej bre peki kad otvorih temu za to da mi ktitori i stariji članovi pokušamo da objasnimo novim članovima zašto je obrisana defka, ti mi linkovao ovu temu i rekao da takva tema već postoji. Sad kažeš da je to spem. Čemu to brate?

5. Чекај, ти себе гледаш као старијег члана, а постављаш питања о обрисаним дефиницијама, иако знаш да то није дозвољено? Не дајемо информације о обрисаним дефиницијама и постерима, пример, јуче је обрисано неколико стотина дефиниција, што је неколико стотина аутора. Јел ти мислиш да би ми могли да одговоримо свима? Немамо ми три живота. :)

6. E Peki da te priupitam kada si tu. Pošto vidim da je od juče ostalo manje od 90 definicija, koliko ste otprilike pobrisali? Odnosno, koliko komada dnevno se obriše. Više nego što ostane?

7. Спем обрисан. На таква питања не дајемо одговоре.

a na kakva dajete...jel treba da otvorim temu?

8. Па неки су били вредни ових дана :) Рекао би онако одокативно да је 1/3 живо, а 2/3 на форуму. Мада, то је отприлике, не знам тачан однос.

9. a na kakva dajete...jel treba da otvorim temu?

Па у овој теми дајемо одговоре у вези са радом сајта и сличним стварима. Другим речима, на све што нема везе са обрином дефиницијом или постером.

Едит: Немој да отвараш тему.

10. Lepo vi to deljete, primetio sam. To je odlično!

11. zasto onda ne otvorite ponovo temu pitanje autor odgovor moderator...ja sam ovde pitao jer nisam hteo negde da spemujem forum otvaranjem nove teme...interesuje me samo dal si ti obrisao..posto si mlad pa kontam da nisi imao pojma o cemu se radi u def.

12. Lepo vi to deljete, primetio sam. To je odlično!

Ако је ова похвала искрена, а не иронична, онда хвала.

Тако би требало бити сваког дана, али ето, велики број нас има обавезе. Једни око посла, други спремају испите и колоквиуме итд...

13. zasto onda ne otvorite ponovo temu pitanje autor odgovor moderator...ja sam ovde pitao jer nisam hteo negde da spemujem forum otvaranjem nove teme...interesuje me samo dal si ti obrisao..posto si mlad pa kontam da nisi imao pojma o cemu se radi u def.

Написао сам горе. Превише се тога обрише да би било могуће одговорити на сва питања.

14. Ne peki, ja sam za čišćenje defki, u protekla 2 dana sam za brisanje prijavio pun kurac definicija, većini sam napisao nešto u komentarima, nego ja ti pričam zašto postavih pitanje, iskopaj onu temu što ste mi lockovali ti i luli, tamo ste me jasno uputili na ovu temu, pa reko da pitam, a i više mi je stalo do doine defke nego moje, jer je stvarno kvalitetna, ostavili ste neka sranja a obrisali solidne defke. Ako već čistite očistite sve, a ne samo neke koje ne valjaju valja, čisto da znamo neki kriterijum. Pogledaj moje poslednje komentare, uglavnom su to defke koje sam predložio za brisanje, ali ima ih još, samo jedna nije obrisana. Otvorite jednu temu za takva pitanja, pa nek ostali članovi pokušaju da odgovore ako vi nećete, smanjilo bi spem sajta, bespotrebno glupiranje itd. Ja makar ocenjujem defke i često dajem obrazloženje za minuse koje podelim, imao bih volje i da probam da odgovorim nekom na takvoj temi. A inače ovo je prvi put da pitam zašto mi je obrisana defka.

15. Gde ironična, retko koji dan se napiše preko 100 definicija koje treba da prežive.

Rokajte koliko stignete.

16. Епа онда, хвала на похвалама. :)

17. Inače kucam sa mobilnog, i sad videh da neke rečenice iz prethodnog posta nemaju smisla, al valjda ćete shvatiti poentu.

18. Molim za pomoc. Da li ima tema "Demotivacioni posteri"? Mislim da, ako je ima, da je ozivimo. Ako je nema, da li moze da se otvori?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.