Pomoć na sajtu

1. Има негде тема рекла бих.

2. i ja bih rekao, postoji negde, samo ne znam gde.

3. JEl postoji tema "Star Wars" ?

4. Хм, изгледа да не постоји.

5. Onda ćemo je otvoriti xD

6. mozda ce vas smoriti ali ja nigde ne nadjoh odgovor kako doci do potrebnih poena (50) kako bih mogao postavljati postere?

7. Мораш да напишеш пар дефиниција, тако ћеш добити поене. Наравно, дефиниције треба да буду довољно квалитетне да добијају плусеве.

8. ŠKK? Brate pišeš definicije, one se boduju, posteri ne.

9. Prvo ovde okači sliku i napiši ispod komentar, da vidimo imaš li elana.

10. pri tom, moraš da se potrudiš da napišeš dobre definicije, ako budeš pisao sranja i moljakao za poene bićeš trajno banovan... neka je sila sa tobom!

11. ko je prvi na rang listi autora? Nikako da nadjem.
    Edit: zahvaljujem

12. Kakva je situacija po pitanju reklamiranja svojih definicija na sajtu?

13. Relativno je. U nekoj manjoj meri je ok, al konstantno smaranje po forumu, četu i komentarima stvara izuzetno ogavan utisak i svi mislimo da su takvi autori pičke koje treba samleti u mešalici za beton.

14. Mislio sam samo na one varijante definicija u definiciji

15. To je ok, pod uslovom da ima smisla i da linkuješ zarad objašnjenja nekog pojma. Ma ok.

16. Sta je sleng? (pre nego sto me oterate u tri picke materine zbog glupog pitanja, interesuje me sta se smatra za sleng. Jer sleng moze biti i nesto sto koristi cela zemlja ali i nesto sto koristi nas 5) to me interesuje pa ako neko od moderatora moze da bude ljubazan pa da mi to malo podrobnije pojasni. :) unapred hvala.

17. Sleng je ulični govor najkraće rečeno...

Recimo Stara = Majka

Međutim, odavno stoje stvari tako da se ne definiše samo sleng već mnoge situacije i razne druge stvari...

Pošto si novi, dalje od fejsbuka, čak norisa, milana stankovića...

Srećno ;)

18. Sleng je sve. I najčuveniji izrazi su nastali tako što su ih prvo koristili male grupe, pa se posle širilo. Zato prioni na posao i cepaj. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.