Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
И да, још нешто, данас је 2011. година, ускоро и 2012, не би било лоше да се тема прилагоди широким мониторима (16:9, 16:10), како нам пола екрана не би зврљало празно :)
Кад одем на коментаре (http://vukajlija.com/recnik/komentari), виде се само коментари, али не дефиниције на које су бачени, мислим да би то требало исправити.
Цтрл и + :)
Smatram da je moje mišljenje relevantno, s obzirom da sam dao neki doprinos ovom sajtu. To praćenje novih komentara samo dovodi do favorizovanja određenih definicija, i po meni, treba da ostane kakvo je sad, možda čak i potpuno da se skloni.
Odeš na "nove", pročitaš šta ti se svidi, ostaviš pozitivnu ili negativnu kritiku, i ideš dalje. Ako baš hoćeš da se vratiš, imaš na profilu opciju "moji komentari".
Dosad su bili komentari tipa : "to mužiću" , "+" itd. Možda sad komentar konačno postane konstruktivana i smislena opcija na sajtu.
Što se tiče izgleda, generalno nemam zamerki, volim promene. Možda samo boja da se promeni u neku tamniju, ili pak da nam se omogući izbor, kao što je to bio slučaj ranije. Rang i prosek rekoše da će se vratiti, tako da je to - to.
Ахахахахахаххахахахахахаха
Odeš na "nove", pročitaš šta ti se svidi, ostaviš pozitivnu ili negativnu kritiku, i ideš dalje. Ako baš hoćeš da se vratiš, imaš na profilu opciju "moji komentari".
Dosad su bili komentari tipa : "to mužiću" , "+" itd. Možda sad komentar konačno postane konstruktivana i smislena opcija na sajtu.
Što se tiče izgleda, generalno nemam zamerki, volim promene. Možda samo boja da se promeni u neku tamniju, ili pak da nam se omogući izbor, kao što je to bio slučaj ranije. Rang i prosek rekoše da će se vratiti, tako da je to - to.
Рече човек који је на сајту пола месеца.
Reme mojne si tako surov viš da je napisao par definicija :)
Jel bruto il neto doprinos?
Dupli sam nalog, imao sam profil u 300 koji više ne koristim, stoga sam to napisao.
Ставите мало зелене са стране. Боде очи ова бела као стричев курац девојчицу у оној марчеловој песми.
Предлаћем да рекламу ставите овако као ја
http://www.dodaj.rs/f/8/ne/3iyOGggs/untitled.png
и да ово сиво буде црно а бело зелено.
Значи, мало ти фалило да уђеш у 1000?
Dupli sam nalog, imao sam profil u 300 koji više ne koristim, stoga sam to napisao.
Đes' brate moj crni? :)
Pa kad vidim kakve gluposti ljudi pišu na "Nove", najradije bih se momentalno izlogovala. Da provodiš malo više vremena ovdje, možda bi shvatio o čemu pričam.
Jedi govna ti Kostiću, s tobom ne pričam. Povredio si me za sva vremena.
Da ne bude spem, boja treba da se promeni. :)
Jedi govna ti Kostiću, s tobom ne pričam.
Obrati pažnju kako se izražavaš.
АААААхахахахахахаххахахахахха, колико искусно :)
Штефи, леба ти обриши ове коментаре.
Obrati pažnju na ponašanje Rumenka!
Је л' се сад и дефке одобравају после сат времена?
Da.
Izgleda krompiru,bar tako piše