ISPRAVKE u novoj verziji

1. pa taj rad kosmo, ne pada mi na pamet da škljocam na rendom defke:)

2. ni meni..a ovako se ne snalazim uopšte...ma ja sam prestara za ovo, aj laku noć.

3. i edi, da ti objasnim : pročitaš tuđe komentare, autora koje ceniš, kad pohvale neku definiciju i pročitaš je.
    uključiš se u zanimljivu raspravu, da te ne zamajavaju glupave definicije ako kreneš da ih čitaš redom.

4. по шурнести пут, врати речник сленга испод логоа.

5. Аха, капирам.
    Никад то нисам радио. Хвала на објашњењу. :)

6. Verovatno je već negde pomenuto i možda je suvišno ovo što pišem, ne mogu da čitam sve postove, ali meni se jedino ne dopada što mogu da vidim autora pre ocenjivanja. Ne bih volela da budem pristrasna. Ostalo mi je sve fino.

7. Problem je što su izlazili svi komentari pa je šum bio prevelik. Kada bi izlazili samo komentari ljudi koje pratiš to bi bilo mnogo upotrebljivije.

8. Избаци ово да се види име аутора пре оцењивања бре. Раније сам мог'о да скупим +15 сад не могу ни +3, људи прво виде аутора па онда читају, тј. прескачу, или дају минус ако је неки јадни аутор, као ја. Напушио сам се курца више за ово некол'ко дана него за све раније време...избацуј то

9. (tooltip) mislim da će estetski biti znatno prikladnije da umesto "+10 : 1-" stoji samo "10 : 1"

Sređeno danas btw sa - umesto : doduše.

10. Mala veličina avatara

Povećao.

bilo bi dobro kad bi ovu boju od citata malo promjenio, malo se teze primjeti

Na forumu je sada ista boja kao i na definiciama s obzirom na pozadinu a na komentarima sam malo zatamnio.

11. И да нам не буде на профилу коментар од неког на ибрисану дефиницију, а да не можемо да га видимо. Кад избришу дефиницију или постер да оде и коментар.
    Ја например имам Брусов коментар и не знам шта ми је рекао. Ако ме разумете.

12. КАИЗЕНЕ, ВРАТИ НОРМАЛНЕ КОМЕНТАРЕ, ШТО СИ КИНЕЗ И ЈАЈЕ

И ВРАТИ КОМЕНТАРЕ НА ПРОФИЛ ДА СЕ ВИДИ ЗАДЊЕ А НЕ ОВАКО ГОВЊАВО НЕ ЗНАМ НИ КО НИ ШТА НИ КОЛИКО

13. Ја например имам Брусов коментар и не знам шта ми је рекао. Ако ме разумете.

Pa to ni prije nije moglo da se vidi. Link te vodi ka komentaru na definiciji koja je obrisana i koju ne možeš vidjeti, ukoliko nisi ktitor naravno.
    A jesi probao ući Brusu u komentare i naći onaj koji je tebi udjelio? Mislim, ako te već toliko zanima šta je rekao :)
    Madam Edit : Ja nisam baš najbolje pročitao ovaj tvoj post, pa sam možda malo fulao :/

14. Kada kliknem na link postavljenog posta (primer oblakmatorov post: http://vukajlija.com/forum/teme/15936-moram-nekome-da-se-izjadam?strana=617#post_1771335 )
    ne vidi se ceo linkovani post nego polovina tako da ljude zbunjuje to i misle da je onaj post ispod linkovanog.

15. Рекао је да је јесењин за пичке. И брус је за пичке. :)
    Мислио сам да нам не треба то обавештење о коментарима на дефке које су избрисане.

16. И КАКВА ЈЕ ОВО БЕЛИНА ШТА ЈЕ ОВО, НИСМО СВИ ИЗ ДРВАРА ДА ИМАМО НАДЉУДСКИ ВИД, МЕЊАЈ ТО КРВИ ТИ

17. Самхаин odlepi žvaku sa shifta ako hoćeš ozbiljno da te shvatim.

18. Moglo je Slavko.. Samo pogledaš svoje "komentare drugih" ..
    Pozdravljam promene..
    Stiso si za avatar samo tako, može još 2 centa desno u širinu, kao na 9gagu.
    Al ope daj šta daš

19. И КАКВА ЈЕ ОВО БЕЛИНА ШТА ЈЕ ОВО, НИСМО СВИ ИЗ ДРВАРА ДА ИМАМО НАДЉУДСКИ ВИД

Veoma duhovito, Samwise Gamgee :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.