U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja nekako upadoh u karticu Komentari, ali je izgubih.
Pufno, evo ti je ovde:
http://vukajlija.com/recnik/komentari
Ali ne vidi se koja je defka komentarisana.
Da, to je shit, ali hvala svejedno!
Може да се промени, ко ти је крив што не знаш.
- код регистрације убацити скрипту за јачину лозинке, забранити лозинке типа кверти, ако то не може, онда са десне стране ставити упозорење
- зашто када нисам улогован и кликнем да дефку аутомацки пребацује на фб коментаре? а када сам улоговоан на коментаре корисника сајта.
Логика? Како ћеш да оставиш коментар као корисник сајта уколико ниси улогован?
Hoce li biti kakve ispravke oko toga gde se nalaze moderatori i ktitori? Malo je glupo da stoje pod "pomoc".
Логика? Како ћеш да оставиш коментар као корисник сајта уколико ниси улогован?
не причам о остављању коментара, већ се питам зашто се намеће фб, као дифолт опција коментара када нисмо улоговани.
Па онда
Не занимају те коментари, али те ипак занимају коментари.
Јел имаш фејзбук? И ако имаш, да ли си улогован кад читаш то што читаш на Вукајлији?
Па онда
па онда
Не занимају те коментари, али те ипак занимају коментари.
Јел имаш фејзбук? И ако имаш, да ли си улогован кад читаш то што читаш на Вукајлији?
зашто се намећу фб коментари као дифолт опција када нелогован уђем на сајт?
Mnogo baguje, kad god napisem komentar odvede me na Strana ne postoji i cesto me vodi na Telenor stranu.
Zato sto se konta mozda si ulogovan na fejsu.
Зато што не можеш да оставиш обичан јебени коментар, јер ниси улогован. А ниси улогован, зато што ниси улогован! И ај' ми сад само реци да ти живот зависи од те једне буђаве ставке? Јел ти се променила дневна рутина откад је то уведено? Сви бре само нешто кењају, и то све неке глупости. Чуј, зашто се намеће. Може јој се!
зашто би неко претпостављао да користим фб ако нисам улогован? онда нека убаци и картице за твитер и гплус. наметање једна друштвене мреже. испод дефке имам линк за лајковање. када кликнем на њу имам фејсбук коментаре, са десне стране имам још три лајк дугмића.
Dobar si ti momak, fck.
Čekaj, ni ja ne razumem šta želiš.
Iz offa su difolt komentari sa fejsa, jer oni koji nemaju profile komentarišu sa fejsa.
Kada si ulogovan na sajt, prikazuje ti komentare registrovanih članova po difoltu. U čemu je problem?
Па види, каизену највише одговара фејзбук, јер тамо има преко 200.000 људи који прате страну. И наравно, фејзбук има доста више корисника од твитера и гплуса заједно (код нас). За џабе компликујеш ствари, уосталом, опет питам, јел ти живот зависи од тога? Наравно да не. Ни теби, као ни мени. Тако да пусти газду да ради како он мисли да је најбоље.
Јел може да се поправи да се не види име аутора пре оцењивања дефке?
Može.
Па ако може, био би ред да се поправи.