ISPRAVKE u novoj verziji

1. Ne mož' da vidimo na koji vremenski period je neki autor banovan, niti kao ktitori možemo videti komentare na sahranjenim definicijama, daj sredi to.

2. kaizen pre 2 sata
    Pa aj baš probaj. Napišo neko njesra (potrudi se :)) pa da vidimo.

http://vukajlija.com/vode-imam-jos-samo-u-kolenu/521359 Evo Kaizene. Još je na prvoj strani "Najnovijih". :p

3. Френки научник! Чувај се Френки можда узму да те врбују за Крајишку академију наука и уметности.

4. Ali ovo je dobra definicija, nema razloga da se ne promoviše ovako. Napiši ti lošu (eno copy-pastuj neko LOLetovu) pa da vidiš da neće da uđe.

5. Ali ovo je dobra definicija, nema razloga da se ne promoviše ovako. Napiši ti lošu (eno copy-pastuj neko LOLetovu) pa da vidiš da neće da uđe.

Ау! Шта ти имаш против мене чо'ече? Прво ме зајебеш и склониш ми слова у боји, сад ме прозиваш по форуму. Модератори, реагујте!

6. Gazda dešava se da s desne strane piše "pre par minut" iako post stoji 20 i kusur minuta ne na svim temama što je zanimljivo već samo na jednoj,onda odjednom opet bude normalno.Sat je dobro namešten nije do toga a i da nešto ne valja kod mene valjda bi tako bilo kod svih tema

7. Gazda dešava se da s desne strane piše "pre par minut" iako post stoji 20 i kusur minuta ne na svim temama što je zanimljivo već samo na jednoj,onda odjednom opet bude normalno.Sat je dobro namešten nije do toga a i da nešto ne valja kod mene valjda bi tako bilo kod svih tema

Не знам да ли то шта значи, ал' дешавало се то и код мене неколико пута, па се после врати на право време...

8. kaizen pre 9 minuta
    Ali ovo je dobra definicija, nema razloga da se ne promoviše ovako. Napiši ti lošu (eno copy-pastuj neko LOLetovu) pa da vidiš da neće da uđe.

Aj probaću u nekom boljem terminu. Verujem da će se probiti, jedva, al probiti. :)
    Ne kažem ja da je ovaj sistem loš, naprotiv. Odlično je, ali pod uslovom da ne bude zloupotreba. Zato bih ja ubacio recimo da oni koji imaju preko 200 pratilaca treba da skupe 20 poena. Oni koji imaju preko 300 da skupe 30 poena i to je to. Pa da se malo pomučimo i da nismo baš toliko povlašteni u odnosu na nove autore.
    Eto to bi bio neki moj predlog za "Ispravku" i neću više smaram.

Al dobro, možda i serem. Možda ne bude toliko štancanja prosečnih definicija od strane jako zapraćenih autora. Možda... :)

9. Ја Френки мислим да неће бити проблема, ево мени последња дефка, а и остале које сам избацио од настанка ове верзије, нису прошле ништа боље него раније, на исто му се сведе чини ми се. Једино би проблем био да су популарне и даље остале на првој страни кад се кликне на дефиниције. Бар тако мислим, сад, јебига шта ће бити.

10. Ја синоћ избачио дефку са дуплог па је ушла у популарне, а немам пратилаца тамо уопште :)

11. Ja imam loše iskustvo. Imam pratilaca taman toliko(ako mi svi daju plus) da mi definicija prođe u popularne. Od kad je novi ZAKON na snazi, meni obrisaše sve što napisah, bez obzira na pozitivne komentare, na sleng izraze nedefinisane, bez obzira što ne napisah plagijate. Nijedna nije dobila deset plusa... A, naopako, trenutno već dva sata stoji vic sa deset minusa i niko ga ne briše, pored četiri aktivna moderatora...mislim, šta reći...?

12. niti kao ktitori možemo videti komentare na sahranjenim definicijama, daj sredi to.

Stvarno bi ovo moglo da se sredi. Na groblju je najbolji provod. Ako se ne varam, jutros sam mogao da vidim komentare na sahranjenim definicijama.

13. Stvarno treba ono komentari drugih.. Najjače kad napišem nešto na defki tipa moderatori-pičke-brišu-defku i samo zapamtim autora pa posle odem da vidim šta mu je ko pisao i da li sam ga potpalio na "komentari drugih" (faktički mi ne treba ktitor).. A sad prc

14. @sunshine

Podržavam....al' ne zarezuju ni malo.

15. ГАЗДА!!!!

Почео текст и мени да остаје у текстбоксеве сад. Мозила

ЕДИТ: Сад не остаје....

Не знам што је то

16. ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

зашто аутомацки не пребаци овај низ слова у нови ред?

17. Зато што је нормално да се не пишу речи од 300 слова него да постоје и размаци.

18. a el ima negde ono -poslednji komentari na defke i tako to? i kaće bude ?

19. ja sam bez tih komentara ko bez glave, već rekoh slavku.

20. Ај кацте већ ту да питам што кукате за тим коментарима толико?
    Не знам да л' сам то отворио двапут у животу.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.