ISPRAVKE u novoj verziji

1. Pajsad ovo: BIĆE!
    Au, koji efekat. :)

2. Pomenuo sam ja, pa je pomenuo jos neko posle mene, pa jos neko posle njega.
    Na stranici gde se vide svi banovani autori se ne vidi na koliko dugo je banovan autor. Vidi se pre koliko vremena i razlog bana, za duzinu mora da se otvara njegov profil.
    I Kosticu kad ti spavas koji kurac ozbiljno?

3. Stefan je superračunar, poseduje najveću bazu zadovoljavajućih odgovora, koji se formira na osnovu detektovanja ključnih reči iz prethodnog posta.

EDIT: Izvinite na off-u. Hajde da odradim nešto on-topic, a već sam pominjao ranije. Kada defka postane popularna, bilo bi dobro da bude smeštena na vrh prve strane, a ne da budu sortirane po tome kada su pisane. Dogodiće se da ispliva neka matora defka, postane popularna, a nikada se neće naći na toj listi. Odnosno hoće, ali na 233412. strani popularnih defki. Je l' može to da se reguliše? :)

4. Ne mogu nadjem ono za predloge za novu verziju.

A posto ima po vuki puno ovih sto 'prze buksne' i bodu se drogama u venu.
    Da napravis pored sporta, zena i kafane sobu COMSONI! Za lokalne drogirane vuke.

5. Je l' to boga ti neće biti komentara? Što to?
    Ionako vam je ova nova verzija dušu dala isključivo za popularnije autore a nubovi mogu da duvaju kako vidim.
    Znači ovako sam skontala- izbacim def., još nije živa ali je vidljiva mojim pratiocima, onda oni mogu da ocjenjuju a čim prođe sat ona piči u popularne jer će do tad već imati pešes pluseva. Jesam skontala ja to dobro?
    Ako je tako i ako ostaje- ne valja. Umrtvilo je sajt.
    I hajd sve, ima ovde i dobrih novina ali komentari...
    Sajt bez komentara je k'o jedna ogromna rupa.
    http://www4.slikomat.com/11/1230/aiw-465751.jpg
    I hoćemo li i u buduće vidjeti imena autora prije ocjenjjivanja?

6. Mala veličina avatara

Povećao.

E jesi si i pretrgao... :)

A što se tiče komentara, preko njih sam našla kamaru dobrih definicija, a ne ovako da moram otvarati svaku pa da vidim jesam li je već pročitala, onako se po naslovu moglo skontati. Vrćaj komentre!

7. Komentari fale i meni. Kada nađem neku matoru defku, a očajno je ocenjena, prokomentarišem je, malo je poguram. To mi je omiljena zabava. Sada, kada to uradim, skoro niko i ne vidi. Tačno je da se ovo u velikoj meri može i zloupotrebljavati, ali ima više dobrih strana, nego loših.

aurora072
    Znači ovako sam skontala- izbacim def., još nije živa ali je vidljiva mojim pratiocima, onda oni mogu da ocjenjuju a čim prođe sat ona piči u popularne jer će do tad već imati pešes pluseva

Zato i kažem da bi se popularne defke morale sortirati po trenutku kada postanu popularne, a ne po tome kada su napisane. One od slabije praćenih autora znatno kasnije preguraju 10 pluseva, a budu sjajne.

I šta sada spazih, a bilo bi zgodno... Ovo vreme izbacivanja posta na forumu, koje stoji pored nadimka - može li ono da bude ispisano u dnu posta? Sada, kada hoću da, na primer, citiram ceo Aurorin post, sa sve njenim nadimkom, nekako mi smeta ovo "pre 4 minuta", pa moram da ga brišem.

8. Да би дефиниција дошла у популарне, потребно је да има преко 10 плусева. Кад пређе ту цифру, она, требало би, прелази у популарне. Али не може ући у популарне, пре него што истекне сат времена.

9. Али не може ући у популарне, пре него што истекне сат времена.

Koliko sam ja primetio, može, osim ako nije to naknadno rešeno.

10. I ono, bre, da se vrne da se definicije mogu tražiti po slovima, tj. brojevima....

EDIT: A linkovanje komentara kurcu ne valja...

11. нема то везе са пратиоцима, даћу вам примере и бољих аутора, којима не уђу дефке у популарне. ево мене прате 4 аутора, од тога два се нису логовала шурнаес месеци па су ми две дефке за три дана ушле у популарне. све је ствар тренутка и дефке која мора на прву да придобије масу.

предлог агилног је супер, видео сам када је предложио раније, али нисам видео да је казан одговорио.

ево сада ми паде на памет за постере, да када се направи постер, да се аутомацки утисне жиг вукајлија у слику са постера, тако би сви који скину оквир са постера, могли да се сликају јер ће се видети одакле је.

12. Ma da ne dužim priču. Za ljude koji su ovdje zbog definicija a ne zbog hotovanja po četovima i izdrkavanju po forumima sajt je kurac bez komentara.
    Izgubili smo komentare al zato dobili komentare s FB?
    Koja zloupotreba može biti preko komentara, matere vam?
    Reklama? Pa nisam jednom udarila minus na neku definiciju sa 89 komentara ako mi se jednostavno ne sviđa.
    K'o gluvo krme ovako.
    Mislim, jeste da- najbitnije mi je da li će mi avatar biti bilbord ili minijatura. Pa ne reklamiram firmu ovdje. Svašta.
    Vratite komentare. To je jedino smisleno na ovom sajtu koji jednostavno postaje igraonica za djecu.

13. Пази, мени се ово ново нимало не свиђа, као што рече Аурора, неком неафирмисаном аутору је немогуће да "пробије" дефку у популарне, јер нове дефиниције готово нико не чита, у шта сам се уверио претходних дана. Једино што ауторе спашава су пратиоци, и благо оном ко има доста. Укинуо се ранг, укинуо се просек, укинуће се коментари, а сетићу се ја, ако буде остало још нешто да се укине.

14. Komentari fale i meni. Kada nađem neku matoru defku, a očajno je ocenjena, prokomentarišem je, malo je poguram. To mi je omiljena zabava. Sada, kada to uradim, skoro niko i ne vidi. Tačno je da se ovo u velikoj meri može i zloupotrebljavati, ali ima više dobrih strana, nego loših.

To je i meni žao, obično sam novim ljudima koji imaju dobrih stvari tako komentarima pogurala i poslala ljude da primete defku. Mislim da je nekim stvarno jako kvalitetnim novajlijama to pomoglo, čak i više nego predlog u autorima ispod 3000. A i više je onako lične prirode, nas nekoliko se stalno nađe kod nekog pa komentarišemo uokviru teme, mada i sada to možemo, samo malo nepreglednije.
    Ipak, mislim da je ovo jako dobar pomak, posebno taj deo za popularne defke, nije tačno da samo oni koji su već popularni mogu da se probiju, ima svakakvih tamo i dobiju baš lep prosek glasova za solidne defke.

Komentari onako pregledni pomalo nedostaju, ali navićićemo se. Jedino mi je (po stoti put) žao što nema onog dela ''o sebi'', to mi je uvek bilo zanimljivo da čitam.

15. sto se komentara tice, istina je da su ogromna reklama. pogotovo kace uhvati 5-6 ljudi na jednu defku pa uzmu da razglabaju o tome dje ce na kafu, i cija je frizura ljepsa.
    sto se mene tice, nista nam komentari ne trebaju....

16. sto se komentara tice, istina je da su ogromna reklama. pogotovo kace uhvati 5-6 ljudi na jednu defku pa uzmu da razglabaju o tome dje ce na kafu, i cija je frizura ljepsa.

Ima i toga. :) Zato i kažem, navićićemo se, ko hoće da komentariše, radiće to i u novoj verziji, ko nije ni u staroj, neće ni u novoj. Samo taj deo ''o sebi''... x)

17. sto se komentara tice, istina je da su ogromna reklama. pogotovo kace uhvati 5-6 ljudi na jednu defku pa uzmu da razglabaju o tome dje ce na kafu, i cija je frizura ljepsa.

Potpuno netačno. Ovakve će prije dobiti minus nego plus. Kad se pretjera. Uostalom tu je moćno oružje koje se zove ban.
    Stvarno mislim da je boravak bez komentara suvišan. Svi sajtovi imaju komentare, šta li se ovdje glumi- ne znam. I neka se neko oglasi i zvanično kaže NEĆE BITI KOMENTARA pa da znam, ovako kontaš biće, čekaš pet dana i opet nemaš pojma.
    Ljudi preko komentara pričaju i o definiciji /a valjda nam je to poenta bivstvovanja/ i komuniciraju. Znate li vi koliko je omiljenih postova/gledaj temu/ imalo tekst- I SVI KOMENTARI NA DEFINICIJI, koliko je drugih dobrih definicija nastalo preko komentara??? Treće- po komentarima vidiš da li je autor stvarno dobar ili je samo slučajno ubo tamo neku definiciju.
    Stvarno ne znam kome je ovo palo na pamet i ne da je bez veze nego je besmisleno. Ako je definicija loša mogu se oni dopisivati gore nego po fejsu, jednostavno to ostaje na malom skoru. A mnogo je veća šteta ne imati komentare.

18. Много ми је досадно без коментара. Баш. Некако нисам у току.

19. Da ne kopiram aurorin post, smatrajte da se slažem sa njim...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.