ISPRAVKE u novoj verziji

1. aurora ti pricas kao da je onemoguceno komentarisanje. ti i dalje moz' da komentarises, niko ti to ne brani

. Ako je definicija loša mogu se oni dopisivati gore nego po fejsu, jednostavno to ostaje na malom skoru

a to nije tacno. jednostavno nije. Komentari budze skor. doduse ranije su budzili, sad ne.

2. E, ne mogu da nađem autore koje JA PRATIM. De se to nalazi? a i zaboravio sam koje sve pratim, o tome se radi

3. E, ne mogu da nađem autore koje JA PRATIM. De se to nalazi? a i zaboravio sam koje sve pratim, o tome se radi

http://vukajlija.com/recnik/autori/39551/followees - samo ukucaj svoj ID. :)

4. jao bre to mnogo komplikovano za mene. što lepo nema neko prozorče neki linak ko i pre?

5. nema ništa. :/ ja bukmarkovala i to, i ono "moji komentari" i "komentari" i odgovori na moje komentare. sve ima, samo nema prečica do toga. niđ' veze.

6. sedplas, pričam jer ovo sad liči na hodanje po lavirintu.
    Evo upravo kao i ovi gornji postovi kako da dođeš do ljudi koje pratiš.
    I šta ste se svi uspaničili oko budženja skora? Jebe mi se za skor.
    Kad ovde bude pisalo da je ovo sajt za takmičenje u pisanju bilo čega onda ću i shvatiti, a ovako jok ja. Skor, skor skor...pretvorili smo se svi u sektu u pičku materinu s brigom oko skora na par virtuelno napisanih rečenica.
    Meni je bez komentara dosadno, trulo i glupo.
    Sad kontam možda je ukinuto zbog tih sat vremena čeke na objavu.
    Može li se samo uvesti opcija da komentarisanje bude onemogućeno dok se i definicija ne objavi, dakle u tih sat vremena?
    Mislim dovoljno je glupo čekati na objavu sat vremena pa još i bez komentara... Shvatam ja zašto je tih sat vremena i u redu je, hajd dobro- manje je zlo nego iščitavati hrpe smeća ali brate bez komentara...
    Hajd da ukinemo npr.forum, šta mislite? Pa i tu ima zloupotreba. Kakva je tek to reklama za autora.

7. Где ти видиш да је укинуто коментарисање?

8. Nije ukinuto, al' nigdje nema prečica do komentara.

9. Како нема. Ја видим код себе на профилу. А има и на речнику http://vukajlija.com/recnik/komentari. Вац д пробл'м?

10. Eto, nem0, rek'o ti je macm.
    Otvoriš opciju za komentare i biraš sebi definiciju za čitanje što po naslovu, što po autoru koji definiše ili komentariše što i sam uletiš u neko ludilo a ovako smo svi kao na gerontologiji, pacijenti poredani u svoje sobe od kojih se očekuje da budu mirni i ne talasaju jer je već sasvim dovoljno to što troše vazduh.

11. Ма биће то сређено, ништа се ти мени не брини, има да коментаришете к'о и вазда. :)

12. nem0, to su tvoji komentari, nama fali ona kartica "Komentari" što je bila gore u glavnom meniju, gdje su izlazili svi komentari na sve definicije odmah. Jedno vrijeme je bila, možda dan, pa je izbačena opet. :/

13. Оће се вратити опција да се дода слика на дефку? Има неких добрих дефиниција које су сад изгубиле смисао без слике, оставио бих линкове којих, ал не сналазим се са претрагом новом најсрећније.

14. da bre, tek sad videh da nema više slički na defkama,a neke su kobjašnjavale realno

15. Мој морган фримен није више ни упола смешан џ(

16. Смешан је, не плачи.

17. Биће слике ускоро.

18. Evo vidiš šta sad vas dvoje radite i to redovno a ovamo mi s nekim sarkazmom jebeš mozak. Spemujete temu kao klasični fejsbučari najgore vrste.
    Kak'e sad veze ima morgan frimen i pička materina s ovom temom?
    Volim ja dobar oftopik ali vas dvoje ste brate...uzmite sobu jebote.
    Kajzene napravi za nemo i vatikana posebnu sobu na četu.
    Jer čet je jako bitna stvar.

19. Stvarno kume, vrći komentare. Bez njih meni nije ovo ni blizu gotivno kao pre. Već sam pisao u nekom postu ranije kako mi deluje bez toga da smo svi izolovani jedni od drugih i stvarno je tako.
    Gubljenjem komentara u formi u kojoj su bili na prošloj verziji meni nije baš zabavno na sajtu kao pre. Ni blizu. Jednostavno bili smo bliži jedni drugima. A to što su naše komentare čitali oni koji samo čitaju defke ili su tu u prolazu, pa šta. Valjda je bitnije da se izađe nama malo u susret koji pišemo ovde na sajtu i faktički kreiramo sadržaj ovog sajta nego njima koji dođu na pet minuta, pogledaju par defki pa odu na FB da jedni drugima lajkuju statuse, šalju čokoladice i kače sranja na wall.

Ma da ne dužim priču. Za ljude koji su ovdje zbog definicija a ne zbog hotovanja po četovima i izdrkavanju po forumima sajt je kurac bez komentara.

Aurora je doduše sve objasnila lepo i tačno isto mislim kao i ona.

20. То нису моји коментари.

Тасте, кликни на онај ђаво што вам дадох. Ту видиш најновије коментаре на дефиниције.

Додуше, кад се кликне на време, не воде директно на страницу на којој су, него те остави ту где си. Али, ако баш јако јако желите (а видим да желите) кликнете онда лепо на профил особе која је коментарисала, клик на коментаре, и даље знате сами. Коментаришите до миле воље!

Док се не среди шкломбоцна код исправљача, нема друге.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.