ISPRAVKE u novoj verziji

1. Може бити, мада на дефиницијама се много јасније види него на форуму... Не знам да ли сам само ја луд или је тако свима.

2. Ma valja sve. Koje žuto? Evo ovako mi izgleda, a kad spustim dole, nema ništa, prvo iznad sajta mi je bukmarks bar. http://img685.imageshack.us/img685/7866/hederw.jpg

3. Опет су почела просеравања...

Двајте, брате, Радеисто. Па ово је жуто као мокраћа чаробне жене после општења са Свемогућим!

4. ne znam jel bilo
    A sta bi bilo kada bi se stavka "Privatne poruke" transformisala u "Poruke" i nasla negde na profilu a ne da se odlazi na forum pa da se gleda sa strane

5. Двајте, брате, Радеисто. Па ово је жуто као мокраћа чаробне жене после општења са Свемогућим!

Матори не одбијам ја могућност да је моја грешка, али на форуму јебеном кад гледам директно скоро уопште не видим жуту линију јебеш ми све. На дефиницијама и некако(мада слабо) али форум ич...

6. Опет су почела просеравања...

Da bre :) Ode mi sat vremena na odgovoranje, mogao sam 5 novih stvari da rešim za to vreme.

lock pa nastavljamo kad bude novih stvari.

7. Sređeno:

4. број преосталих дефиниција за писање у табу ''Напиши дефиницију''. Исто и за постере, наравно.
    5. Кад кликнем на пријаву морам да кликнем мишем на текст бокс у ком треба да упишем свој надимак
    6. Изостављен је и датум активирања ктитор налога.
    7. edit posta

8. 14. komentari

i za postere i za definicije!

9. Ето вам га!

10. Хоћеш за нас ћораве да потамниш овај обележивач на којој се страни тренутно налазимо?

11. ok, vidim prvi bug :) "KOMENTARI NA TVOJE POSTERE" su zapravo kometari za definicije. Radim na tome.

12. Sredi malo pretragu i meti je blizu centra

13. Сад опет може људски да се тролује по постерима, то!

14. Да искористим прилику пошто ми ниси одговорио на пвт лоло

Хтео бих да опет уплатим ктитор на годину дана, али ми није исплативо да шаљем шурнајест СМСова.
    Је л' може некако преко поште?

Било би кул да се то опет уведе.

15. Хоћеш за нас ћораве да потамниш овај обележивач на којој се страни тренутно налазимо?

Sređeno, jel bolje?

16. Хтео бих да опет уплатим ктитор на годину дана, али ми није исплативо да шаљем шурнајест СМСова.
    Је л' може некако преко поште?

To ne mogu više, ali nešto drugo imam u planu. Do tada SMS.

17. Ау, много боље. Хвала!
    Од кад је кајзен средијо на којој сам страни, мене више не болу леђа. лолол

18. To ne mogu više, ali nešto drugo imam u planu. Do tada SMS.

ПејПел и то?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.