Kad dođe onda to sigurno. U planu mi je zapravo da ponudim da kupite neke kupone za iTunes (ima tih sajtova na netu) pošto s tim mogu da kupujem softver za mac. Ktitorstvo u pravom smislu, pomažete mi da kupim softver za razvoj vukajlije :)
Каизене, убаци навигацију до наредне стране и на врх, да не буде само на дну, односи се на дефиниције, то јест ако 'оћу да одем до треће стране дефиниција неког одређеног аутора, да не морам да скролујем доле. За постере не знам постоји ли, нисам гледао.
Па не знам, повремено ми падне на памет нека стара дефка, рецимо Гамбијева, и сад уместо да сваки пут скролујем, ја само кликнем. Јебига.
А и зна да буде сморно скроловати ако аутор пише дуге дефке.
Па ПВТ теме су исто теме, дакле у овим тренутно активним да се појави и та ПВТ тема кад ти неко пошаље, капираш, ако неко постује у већ постојећу ПВТ тему буде као некропостовање, стара тема се појави у тренутно активним, а ако је новоотворена ствар је поприлично јасна :)
Može li se malo razmaknuti dugme za brisanje defke (krstić) od dugmeta za editovanje (olovka) jer mi se skoro svaki put desi kad hoću da editujem defku da umalo ne pritisnem brisanje? Ne znam da li drugi ljudi imaju ovaj problem...
Kad dođe onda to sigurno. U planu mi je zapravo da ponudim da kupite neke kupone za iTunes (ima tih sajtova na netu) pošto s tim mogu da kupujem softver za mac. Ktitorstvo u pravom smislu, pomažete mi da kupim softver za razvoj vukajlije :)
Чек, не капирам..
Шта да купујемо?лоло
Kurtone! Objasniću kad bude. Ako bude, realno idem ka tome da ktitori budu stvarno simbolični pošto sam počeo da i ostalima da uvodim te opcije.
Опуштено, ја ћу и даље да плаћам...само нам дај боју на чету! :Д
Каизене, убаци навигацију до наредне стране и на врх, да не буде само на дну, односи се на дефиниције, то јест ако 'оћу да одем до треће стране дефиниција неког одређеног аутора, да не морам да скролујем доле. За постере не знам постоји ли, нисам гледао.
И срећна Нова.
Ali zašto bi to 'teo?
'Начи између аватара и основних информација о профилу и дефиниција.
Па не знам, повремено ми падне на памет нека стара дефка, рецимо Гамбијева, и сад уместо да сваки пут скролујем, ја само кликнем. Јебига.
А и зна да буде сморно скроловати ако аутор пише дуге дефке.
А и волим симетрију, па ако је тако на форуму, онда и за дефке није лоше да буде тако, чак и са те неке дизајнерске стране. :)
Иначе мрзим кад људи ово раде, али Кајзене, је л' можеш да ставиш да се ПВТ теме виде у активним као што је некад давно било?
Ja mislim da to nikad nije bilo. Ostali?
Не знам да ли је икад било, али ваљало би да некад буде. Јер испаде да кулирам појединце а нисам леба ми. Ја се слажем.
Poruke su poruke, teme su teme. Zašto to bre mešati?
Биле су раније и имале су неку црвену ознаку кад се појаве међу осталим темама, чини ми се. Није лоше то.
Зато што се и пвт воде као теме. А поента је да онај квадратић са пвтом увек буде видљив, ако добро капирам. То хоћемо.
Па ПВТ теме су исто теме, дакле у овим тренутно активним да се појави и та ПВТ тема кад ти неко пошаље, капираш, ако неко постује у већ постојећу ПВТ тему буде као некропостовање, стара тема се појави у тренутно активним, а ако је новоотворена ствар је поприлично јасна :)
ваљда капирате шта оћу да кажем :))
Ovo što Stefan kaže. Inače plan je da se privatne poruke izdvoje iz foruma u nešto zasebno (da postoji obaveštenje kad imate novu PVT i sl.)
Može li se malo razmaknuti dugme za brisanje defke (krstić) od dugmeta za editovanje (olovka) jer mi se skoro svaki put desi kad hoću da editujem defku da umalo ne pritisnem brisanje? Ne znam da li drugi ljudi imaju ovaj problem...
Добро, ако стиже обавештење може и тако, овако ми је много завучено и често по неколико сати не завалим да имам пвт. Ок, кул. :)