ISPRAVKE u novoj verziji

1. Кајзене дећхко, зашто не могу да линкујем нешто што није унутар Вукајлије? Надам се да је то само баг.

2. Ондак је нешто до мене, извињавам се и хвала

3. на чету са десне стране да се види време објаве. постоји али је много је велики контрас.

4. Nisi vid'o moje pitanje.
    Kad ćeš da otvoriš čet za žene? I da li će moći i muški da idu tamo?

5. Mesec dana najkasnije. Samo žene.

6. E da, ovi što kukaju da je PVT skroz na dnu, pa imate gore u meniju "privatne poruke".

7. Kaizene, sta bi sa onim da se onemoguci moderatorima da brisu cele pvt diskusije? Nije tema, sori, ali kad si tu.

8. A što ne bi mogli da brišu? Valjda bi to svi trebalo da mogu a ne samo moderatori?

9. Cele pvt diskusije? Ne, mozemo samo svoje postove, a tako bi i trebalo da bude za moderatore. Ja sam otvorila pre temu i bila je zatvorena uz obecanje da ce pricati sa tobom o tom predlogu.

10. Модератора има 15, то није ни пола промила активног чланства, што ти је толика хића уопште да се дописујеш с њима преко ПВТ-а?

11. PVT će biti napravljen ispočetka tako da valja. Par novina koje imam na umu:
    1. Nije u vezi sa forumom i stojaće uz profil koliko imate nepročitanih poruka
    2. obaveštenje kada dobijete PVT (mejl u offu ili neki diskretni deo na samom sajtu kada ste online).
    3. Poruke su duplirane. Tako da obe strane mogu da brišu sve poruke ali to brisanje neće uticati na drugu stranu.

Zato se ne bih zamarao sada sa popravkama nečega što će ići u kantu uskoro.

12. A i ovo Džimi što kaže :)

13. Газда уведи нам и тајмлајн па ће бити ко да смо на фб :)

14. Газда уведи нам и тајмлајн па ће бити ко да смо на фб :)

ТО! Али да могу и други да ти едитују тајмлајн. То би било нешто као зиљави вукајлијашки тинејџ споменар.

15. Mnogo mi se đa to, svaka čast gazda.

16. ТО! Али да могу и други да ти едитују тајмлајн. То би било нешто као зиљави вукајлијашки тинејџ споменар.

Да ти пишу по профилу како си cO0l док правиш постере, стављају like mwah :* на дефке и тако :)
    Добро би то било.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.