ISPRAVKE u novoj verziji

1. Momak pričekaj malo, nije čovek jebeni robot da sve može odjednom popraviti.

2. Ja se izvinjajem ako je neki predlago al bilo bi furt dobro da na ove NEOCENJENO kad klikneš lista sve definicije dole nabrojane a ne da moraš jednu po jednu.
    Eto, pa ne zamjerujte štagoderce.

3. Несам пратио тему а можда сте причали о томе:
    - Хоће ли неко да поради на страници и пар информација више што се тиче самог профила чланова? Она фора са пар редова текста о себи је, по мени, била јебено добра, немојте то да гасите ...

4. Газда, да одрадиш оно ређање модова по активности, да знамо ко је ту у том тренутку.

5. Ne može se ući na forum normalnim klikom na link, piše da se nešto razjebalo. Moram zaobilaznim putem da se jebavam.

6. a stara pretraga nije moguce da se ozivi?

7. не може да се промени аватар, реагуј казање

8. Iam jedan predlog, ali mislim da nece nesto proci...

Ovako, da bismo olaksali posao moderatorima, da se uvede neko dugme tipa OBRISI.. Koje ako ima 10, 15 klikova na njega automatski brise definiciju/poster..

Znam da ce sad da bude price da ce biti zloupotrebe, zato ja kazem da ako se ipak razmotri ovaj predlog, da to imaju samo ktitori ili autori od 1. - 500. mesta.

9. Значи газда 2 предлога :
    1.
    http://www.dodaj.rs/f/2j/bV/1P5HIbQt/predlog.png

2. РЕВОЛУЦИОНЕ:
    http://www.dodaj.rs/f/2S/26/4EJIPjRk/predlog2.png
    Овде лагано модови могу написати разлог брисања. Ја мислим кад би се наканили да би доста смањило питања зашто ми је обрисана дефка/постер итд.

10. Ovako, da bismo olaksali posao moderatorima, da se uvede neko dugme tipa OBRISI.. Koje ako ima 10, 15 klikova na njega automatski brise definiciju/poster..

Ма ниђе везе. С друге стране, било је неких добрих предлога на ту тему. Типа, кад дефиниција оде у -10, ај ћао. То ће можда и да буде.

11. Деветаре, па зар је толико тешко промјенити број у адрес бару :)
    То ме подсјети на оне гломазне амере буржује који плаћају напојнице и до 100 долара радницима у коцкарницама (онима што су рецимо задужени за кофере и то) који их превезу 20 метара од лимузине до коцкарнице у неким електричним колицима. Говна лијена.

12. Ovako, da bismo olaksali posao moderatorima, da se uvede neko dugme tipa OBRISI.. Koje ako ima 10, 15 klikova na njega automatski brise definiciju/poster..

Znam da ce sad da bude price da ce biti zloupotrebe, zato ja kazem da ako se ipak razmotri ovaj predlog, da to imaju samo ktitori ili autori od 1. - 500. mesta.

Предлагано давно Сале, предложио ја и још пар њих. Кажу не може због злоупотребе, и не смета им да овако раде.

13. Она фора са пар редова текста о себи је, по мени, била јебено добра, немојте то да гасите ...

Slažem se.Tačno si mogao da procjeniš da li je neko idiot na osnovu tog teksta.

14. Sale d snajperist pre 41 minut
    Iam jedan predlog, ali mislim da nece nesto proci...

Ovako, da bismo olaksali posao moderatorima, da se uvede neko dugme tipa OBRISI.. Koje ako ima 10, 15 klikova na njega automatski brise definiciju/poster..

U planu je nešto drugačije, mnogo jednostavnije, ali o tome otom-potom.

http://media.tumblr.com/tumblr_lwq702zx0p1qju4sy.gif

Pa samo promeni broj u adress bar-u.

Овде лагано модови могу написати разлог брисања. Ја мислим кад би се наканили да би доста смањило питања зашто ми је обрисана дефка/постер итд.

Uplatui ktitor i pogledaj koliko se defki obriše u toku dana. Onda zamisli da se za svaku defku piše razlog. :)

15. Деветаре, па зар је толико тешко промјенити број у адрес бару :)

У школи су ме само научили до 100 бројати, тек у 2 полугодишту крећем преко 100 :) шта ако тема и преко 100 страна, курац мој мјењај урл, а стани ја још немам ни информатику, откуд ја знам како променити урл, откуд ја знам шта је урл :)

Uplatui ktitor i pogledaj koliko se defki obriše u toku dana. Onda zamisli da se za svaku defku piše razlog. :)

Курац, Босна лоло

16. Vi'š ovo gore?

http://vukajlija.com/forum/teme/37810-ispravke-u-novoj-verziji?strana=33

E, ovaj broj 33 je broj stranice. Zameni ga sa brojem stranice na koju želiš da ideš i to je to.

Курац, Босна лоло

Det iksplejnz a lot. :P

:)))

17. Det iksplejnz a lot. :P

Да схватим ово као увреду или немогућност да уплатим ктитора ? :))

18. Nemogućnost, nemogućnost. :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.