kaizene, jel ti izvodljivo da zbudžiš tamo kod izbora za listu definicija nekog autora samo nepročitane definicije da se izbace?
I da, zgodno bi bilo zbog linkovanja da na onoj stranici za pisanje definicije stoji pretraga, kao ona stara što je bila na vrhu, koja već nudi definicije, da ne jurim po hiljadu tabova kad mi treba nešto. Jel bi moglo nešto tako?
I jel meni bag ili još nekome ostaje komentar u tekst boksu kad ga već objavim?
Или ту да буду они подаци о просјеку, датуму регистрације и слично, а доље онамо да буде о себи, ја сам склепао скоро неђе овако на брзака отприлике нешто и мислим да је љепше, него што знам, можда газда има бољу идеју
Najlošija (ili jedina baš loša stvar) ovog redizajna sajta jeste profil autora..
Pored ovih gore navedenih delova (loš rasored, nema o sebi..) glupost je da ti se iscrtaju autori dole i da ideš od slikice do slikice da vidiš koji je nick autora koji te prati.. Zatim mala slika je bezveze i i trebalo bi da se maksimalno razvuče (kao u staroj verziji)...Mislio sam da ću se navići na ovu novu verziju i sad kad je prošlo neko odredjeno mogu da kažem da je profil autora go kurac sa puno podataka koji su se mogli staviti u button-link a ne odma izadju informacije
Казао је Кајзен, ваљда, да ће тај део свеједно ограничити, па не верујем да ће бити проблем да спусти мало онај део са дефиницијама.
Може све оне додатне информације да стави у десни део (као на оној твојој слици) + онај број дефиниција, коментара, постова, итд., све једно испод другог, а испод слике да дода простор за "О себи", таман онолико колико треба да се поклопе по висини "Додатне информације" и аватар + "О себи".
Мени сад остаде у текстбокс опет овај текст
http://img830.imageshack.us/img830/255/112222222222.png
Пробао сам још једном и опет остаде
Пријављивано је то и раније :)
Касниш Црногорац
Знам, али је поправљено било :)
kaizene, jel ti izvodljivo da zbudžiš tamo kod izbora za listu definicija nekog autora samo nepročitane definicije da se izbace?
I da, zgodno bi bilo zbog linkovanja da na onoj stranici za pisanje definicije stoji pretraga, kao ona stara što je bila na vrhu, koja već nudi definicije, da ne jurim po hiljadu tabova kad mi treba nešto. Jel bi moglo nešto tako?
I jel meni bag ili još nekome ostaje komentar u tekst boksu kad ga već objavim?
То је само код тебе, то су нове технолођије у ЦГ :)
Па ми смо најмодернији у јевропи :)
Остаје, Јацка, ево сам му изнад рекао :)
По чему ? Босна мајка. Још само Џими хвали па да почнемооно од синоћ :)
ЕДИТ: Повећај оне бројеве бодова и иди болд, слабо се види :) на профилу
Зовите џимија, да се пичкарамо сад око територија :)
Јел' те престао зуб да пичкарамо и Црну Гору ?
Јесте, само ми пулсира данас и натечен је мало, али могу да се препирем :))
Него мичи се одавде, спемујемо млого ову тему :)
Да не буде спем, оно О СЕБИ може испод броја дефки и постера на бијелу траку да се не скролује до прекосјутра да би се дошло до тога.
И каизене, она реклама, је ли мора да буде баш онамо изнад пратилаца и коментара? Она са стране на профилу
Упала, ништа страшно.
Мислиш нешто овако
http://www.dodaj.rs/f/3J/a3/1GK9W2MV/11.png
Тако нешто, да се попуни та празнина нечим :)
Или ту да буду они подаци о просјеку, датуму регистрације и слично, а доље онамо да буде о себи, ја сам склепао скоро неђе овако на брзака отприлике нешто и мислим да је љепше, него што знам, можда газда има бољу идеју
http://img24.imageshack.us/img24/1227/proosssssssss.png
Ово Смарково није лоше.
"О себи" треба ду буде испод аватара, као и раније. Та два дела су често повезана и раздвајањем се губи смисао.
Тај рад, и мени је шит овако.
Са овим се и ја слажем, али како то одрадити :)
Najlošija (ili jedina baš loša stvar) ovog redizajna sajta jeste profil autora..
Pored ovih gore navedenih delova (loš rasored, nema o sebi..) glupost je da ti se iscrtaju autori dole i da ideš od slikice do slikice da vidiš koji je nick autora koji te prati.. Zatim mala slika je bezveze i i trebalo bi da se maksimalno razvuče (kao u staroj verziji)...Mislio sam da ću se navići na ovu novu verziju i sad kad je prošlo neko odredjeno mogu da kažem da je profil autora go kurac sa puno podataka koji su se mogli staviti u button-link a ne odma izadju informacije
Казао је Кајзен, ваљда, да ће тај део свеједно ограничити, па не верујем да ће бити проблем да спусти мало онај део са дефиницијама.
Може све оне додатне информације да стави у десни део (као на оној твојој слици) + онај број дефиниција, коментара, постова, итд., све једно испод другог, а испод слике да дода простор за "О себи", таман онолико колико треба да се поклопе по висини "Додатне информације" и аватар + "О себи".
Све што би требало да буде спојено је раздвојено и обрнуто, а пола ствари ни не постоји. Не знам ни што је пуштена у рад оваква верзија.
Zar ne rece da nece biti proseka?