ISPRAVKE u novoj verziji

1. Ne znam je li spominjao neko, verovatno jeste, ali da li bi moglo da se odradi da prvi post teme ne može da se obriše, da ne bi dolazilo do situacija da neko napravi kenj temu, pa se oseti izblamirano i izbriše prvi post, i ostali na toj temi ispadnu budale?

Неко је раније предлагао и добар је предлог. Оставити само едит дугме због евентуалних граматичких грешака. То би се свеједно могло злоупотребити, па да рецимо обрише све и стави само тачку, ал' барем би знали кога треба бановати.
    А модераторима да остане и дугме брисања, за случај да се треба читава тема склонити.

2. Газда, не знам јесам ли само ја, али мен' се не свиђа овај број поена што је у заграду, дјелује некако небитно, и само убачено ту офрље.
    Учини нештооооо! :)

3. Није лош овај предлог. Подржавам +1

4. Slažem se da je edit dugme potrebno to treba ostaviti e sad bilo bi idealno kad ne bi mogao da edituje originalni post nego samo da doda nešto ako me razumete ovako nešto

blablablablablabalbalablablabalba - prvi post prvobitno postavljen i nemoguće editovanje
    taptataptpatpapta-može da doda nešto u taj post bez menjanja originalnog posta

E sad ne znam kolko je to izvodljivo

5. Da li će se rank prikazivati i za one koji su ispod 1000. mesta?

6. Ah da. To je greška.

7. Ok ovo za edit/brisanje posta.

8. Kad uđem u autore piše "Poslednje aktivni autori", a izbaci autore poređane po popularnosti.

9. Душане, кад отвориш тему, у (оригинални, како кажеш) пост напишеш:

E sad ne zanm kolko je to izvodljivo

а хоћеш да буде:

E sad ne znam kolko je to izvodljivo

Како? :)
    Едит би у 80 посто случајева служио за исправке граматичких грешака, а 20 за додавање још нечега, тако да ти то баш не пије воду.

10. Jest faco al te gramatičke greške nisu tako strašne na kraju krajeva mož iscimati nekog moda da to ispravi ako je to baš tako bitno zbog čega vas plaća kaizen :)
    A i cenim da bi se ljudi navikli da pročitaju svoj post pre nego što stisnu "pošalji" zbog toga

11. Da li će se rank prikazivati i za one koji su ispod 1000. mesta?

Sada se prikazuje. Ne prikazuje se samo za one bez definicija.

12. Takođe sada se prikazuju i glasovi na listi autora.

http://vukajlija.com/recnik/autori

13. Takođe sada se prikazuju i glasovi na listi autora.

http://vukajlija.com/recnik/autori

E ovo je do jaja.

14. Hvala kaizene. Ja sam pomislio da u novioj verziji samo kad predješ 1000. mesto vidi ti se rank.

15. Kada ću moći da kliknem na "Poslednji komentari na definicije autora" pa da vidim listu komentara kao i u prošloj verziji?

16. Газда, јеси ли замијенио мјеста ранку и поенима или сам ја постао параноичан?

17. Газда, јеси ли замијенио мјеста ранку и поенима или сам ја постао параноичан?

АХХАХАХАХА

18. Jeste SMarko, jeste. :)

19. Добро, ја реко' да сам полудио :)
    А б'ате, је ли само мени ружно то што је број поена у загради? и онај плус...

Газда, макни плусеве, подразумијевају се, е кад пређе у минус нека стоји -

20. Мени је кул овако :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.