ISPRAVKE u novoj verziji

1. Aaaaaaa
    Heh, hvala. :)

2. Dodah i na četu stilove i citat.

Kakvo oduševljenje, da sam znao -- dodao bih odavno! :)

3. Dodah i na četu stilove i citat.

ФАК ЈЕА

4. Dodah i na četu stilove i citat.

NAPOKON CITAT NA ČETU! Hvala gazda, nemaš pojma kako smo se mučili do sad sa citiranjem nekoga na četu.

5. ТО ГАЗДА КРМЕ ТЕ ПРОБОЛО КОНАЧНО!!!
    ПРЕЈЕБАО СИ СА ОВИМ
    СПЕМ ОЛ ДЕЕЕЕЕЕЈ

6. Ko mala deca po cetu se igrate jebote!

7. Је л' може да се одради да кад се копира нешто што је болдовано или италиковано да остане тако. Нпр, ако копирам ово своје

ФАК ЈЕА

Да не буде такво него овакво

ФАК ЈЕА

8. Teško prostim C/P, skoro nemoguće. Radiće tako kada budem uveo "citat" ikonicu tu gore desno kod svakog posta.

9. Teško prostim C/P, skoro nemoguće. Radiće tako kada budem uveo "citat" ikonicu tu gore desno kod svakog posta.

Значи, имаћемо дугме за цитат да не куцамо цитат/татиц ?

10. Aj malo testirajte (promenio sam skriptu koja je radila to formatiranje) pa ako nema bagova da ubačim bold i italic i na definicije i komentare.

Za sada mi smeta što "lepi" citat sa sledećim redom ako nije lupljen prazan red. To ću da popravim.

11. Значи, имаћемо дугме за цитат да не куцамо цитат/татиц ?

Da, to je u planu.

12. Штета, цитаттатиц ми прирастао ксрцу :)

13. A ne ne, pa to ostaje, ono će biti samo dodatna pogodnost...

14. Сад би ти лајковао коментар да може :)

15. Јебе нова Вука!

16. ЛУДИЛО ШТА ЈЕ ОВО

17. До сад је била само велика. Сада је и дебела и крива.
    КУРЧИНАААА

18. Kakve su ovo nacionalisticke poruke u ovom formatiranju? Kaizene, sklanjaj ovo sa Muratom, da ne bi i tebe fatali ovi iz Haga.

19. Kakve su ovo nacionalisticke poruke u ovom formatiranju? Kaizene, sklanjaj ovo sa Muratom, da ne bi i tebe fatali ovi iz Haga.

Lolo

20. Kakve su ovo nacionalisticke poruke u ovom formatiranju? Kaizene, sklanjaj ovo sa Muratom, da ne bi i tebe fatali ovi iz Haga.

Kaja ne poštuje nacionalne manjine , Turci ima da su bune !

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.