![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
testis
Проба, проба..
А ево и једно питање, не знам да је неко питао: Да ли може да се направи да се популарне слажу по времену уласка у популарне али под условом да су скупиле довољно плусева у року од рецимо 24 сата? Тако би у популарне улазиле само оне тазе дефке а било би неког реда. Овако сваки пут кад уђем у популарне све је измешано, и оне које сам оценио и оне које нисам.
Znači ipak, kad proveravaš dal' si dobro linkovao defke. K'o voli da piše žute, zna o čemu pričam.
Kalashnikov dodaj svoj komentar
:Kalashnikov dodaje svoj komentar:
И уопште, да видиш да ли изгледа лепо, да није остављено кило простора у претходном реду зато што ти је следећа реч "проономатопејисати" или тако нека километарска глупост. Не може то да се види на прву лопту у оном тамо простору за писање, различитих су димензија...
ali ti možeš to da edituješ narednih 24h ako samo to ne radi. A kod postera stalno treba ispravljati
Upravo. KAJZENE REAGUJ
a da bold i italik ostanu samo za forum?? na cetu je haos lolo
Иначе, газда, с времена на време, кад уђем на дефиницију коју сам давно коментарисао поред коментара и ника стоји неки стари аватар који сам користио кад сам писао коментар. И после пар рефреша појави се садашњи аватар. Реко' да пријавим да не буде после...
Добро је ово форматирање. Фали још само бановање за сваког телетабиса који га безвезе користи.
JA PROBAM
JA PROBAM
Да не причам у празно, ево и принтскриновано па да се сконта на шта сам мислио. Коментари на дефиницију "ромштајн" један од пре два дана и један данас...
http://img88.imageshack.us/img88/873/13159410.jpg
E to za komentare jedno objašnjenje. Oni se keširaju zbog performansi. Sve dok neko ne iskomentariše ponovo to će biti "zamrzunto" dakle neće biti uticaja promene avatara, usernamea i sl.
kaizene brate, ima opcija dizbrišem komentar na svojoj defci, i kad je obrišem, on nestane,kul. ali čim rifrešujem stranu, ili odem negde,pase vratim ,on i daljestoji? bag il?
Ок онда, реко' да није нешто лако поправљиво па да се среди на брзину :))
Pa verovatno. Koja def?
kaJzene imaš privatnu poruku
moja poslednja, zajebo sam se kad sam je editovao, pa napisao komentar umesto u primeru.