Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
bag
Још само да средиш овај баг са белом бојом лоло
Sviđa mi se što je moj stari predlog da se updejtuje ovo vreme primenjen.
КАЈЗЕНЕ УКИДАЈ ПОСТЕРЕ, 3 СЕ МОГУ ПРАВИТИ ДНЕВНО. ТО ЈЕ СМРТ!!!! ВРЋНИ НА 1 ДНЕВНО
Едит: одг си на чету :)
Malo eksperimentišem, ne dramite odma :)
Stavio sam ono neocenjeno na još pokoju stranicu i ukinuo lag od sat vremena za nove. Čitanost i komentarisanje definicija je u padu, možda je ovo jedan od razloga.
Значи сад одма излазе дефке ? то је добро. Није газда то разлог. Дефиниције читају и оцењују исти људи, мало ко од новорегистрованих ће коментарисати дефку ако није одабрана, сви иду на постере. Тако да сајт остане на 150 увр' главе 200 људи који стално читају дефке.
Ma stavi i 10 komada da se može praviti ali moraš povećati broj moderatora ako povećavaš količinu i postera i definicija. Po meni je dobro ta 3 postera, bar neće da kukaju kako su im obrisali poster i nemaju više da prave. Sad imaju 3 komada i nek rokaju.
Meščini da sam pročito da je ovdje neko rekao da bi mogao da staviš ono sa listom ilustrovanih definicija na svakom dijelu sajta, čet, forum... Ima li kakve nafake od tog?
Можеш ли да реорганизујеш оно заглавље? Ауторе, коментаре и претрагу да издвојиш из дефиниција, нпр. Често се користе те стране, а овако је потребно више кликтати да би се отвориле.
А и не изгледа баш најбоље овако раздвојено - дугмад су горе, десно, а подопције доле лево.
И такође газда да употпуним ову моју горе тврдњу. Ја кад сам се регистровао било нас 3 из Вишеграда. До данас их се регистровало минимално 150 за које ја немам појма да су из Вишеграда. И долазим у разговор са другарицом која има овде налог о томе одакле јој налог, каже да је отворила ради постера, ваљда је и она сконтала који је мој налог и питала ме правиш ли ти постере. Ја рекао да не правим, него пишем дефиниције, она лагано одговара "јебеш то, нико не чита дефиниције" прави постере :)
ЕДИТ: ЗАКЉУЧАК: за 95 % људи Вукајлија.цом = постери.
Ima li mogućnosti da se sprovede ona varijanta, da polje "DEFINICIJA PO SLUČAJNOM IZBORU" bude dinamička, te, kada je ocenimo, odmah prikaže neku drugu? To bi bilo baš udobno rešenje, složismo se pre nekoliko strana.
Pa ne znam, nije logično. Šta ako neko hoće da komentariše posle glasa?
Ako mu se svidi, klikne na naslov i ostavi komentar. Tako ja radim. Sada klikćem na refresh kada hoću drugu i tako ocenjujem nasumične, ali to je ipak neudoban način.
Код тог бокса са случајним дефиницијама се виде плус и минус и кад сам излогован.
един: А могли би плус и минус да лете одатле и кад смо улоговани. Ако неко хоће да оцени, отвори дефиницију. Аутоматски би се решило и мењање дефиниције у боксу за случајне, могло би да се види ко је аутор и спремна је за коментарисање.
To bi još više smanjilo ocenjivanje...
Nisam siguran koliko je ovo dobro rešenje. Sada je veća gužva među novim defkama, pa ako se dogodi da moderatori ne odreaguju momentalno, neka kvalitetna definicija slabije praćenog autora će biti još neviđenija (EDIT: odleteće na šurnjaestu stranu). Ovako je makar bila duže na prvoj strani, kad se sranja pobrišu pre objavljivanja.
Ako čitanje ostane na istom nivou, a to ćeš najbolje videti sam, ja bih predložio da se vrati lag :)
Је-л-само-мени -све-спојено-људи?
Мислиш? Ја кад то користим свеједно отворим ту дефиницију. Да видим ко је аутор, да би ми изашла нова у случајним, да би коментарисао (евентуално) итд. Не знам какве су навике осталих.
У сваком случају, тешко ћеш на силу натерати људе да оцењују. Не верујем да је то до организације сајта, већ до квалитета дефиниција.
GM, bolje je da se odmah vide plus i minus. Još ako bi se definicija odmah posle toga zamenila novom, to bi povećalo ocenjivanje znatno. Samo klik-klik-klik-klik... :)
Не знам. Вероватно би се тако повећало оцењивање, привремено, али као што рекох, то би била само закрпа, јер људи из неког другог разлога мање читају.