НБА 2011/12

1. Јеб' га, повећао просек са 5,5 на 5,9 поена :-)..... А овај Рубио, тренутно је један од најизвиканијих играча у лиги, имао је 12 асистенција, али и 7 изгубљених лопти и шут из игре 4/16.... Минесота се препородила ове сезоне, имају скор 8-10, али доста пораза је са само пар поена разлике.... Могу они да изненаде ако ухвате неки континуитет у игри и резултатима....

2. Miličić je, za 24 minuta, ubacio osam koševa, sedam puta bio najviši u skoku i čark sedam puta blokirao šut protivnika, dok je Pekovićev učinak za 10 minuta iznosio 13 poena i sedam uhvaćenih lopti. braca dominiraju :)

3. Vizardsi protiv Hjustona, Veseli veceras prvi put starter...Dobar za sad...

4. E od kad nisam bio ovdee .. sad ću da komentarišeš bezveze da bih video sj ...

5. Miličić će da pojede Dankana.

6. Pekmen dabl-dabl, Milicic povredjen, Radmanu svuda sto je nule :)

7. Ljudi, je l' zna neko da li uopšte ima negde onaj peč za NBA? Svuda sam jebeno tražio i nisam našao. I je l' zna neko do kad je povređen Kris Pol?

8. koi onaj za rukije imaš na 2k forumu

9. Сакраменто мој фаворит заједно са Тајриком Евансом, дечко јебе.

10. Никси показују бољу игру кад немају Кармела да троши лопте.... Још да је Стодамајер био на свом нивоу било би неизвесно.... Мада су и са јебеним тројкама претерали....

11. Bil Voker sutirao trojke 7/10... Samo je to i dao od poena :D

12. Boston zainteresovan za Supermena ...

13. Umalo da udari glavom o obruc.

14. Boston zainteresovan za Supermena

Али Супермен није заинтересован за Бостон. А ни Келти немају кога да понуде Орланду (Меџику иде добро ове сезоне и неће себи увалити Гарнета и Алена којима уговор и истиче на крају сезоне, Пирс не иде нигде из Селтикса, а око Ронда ће градити екипу за будућност).

Јебач, није то ништа, пази тек ово:
    http://www.youtube.com/watch?v=XMrPjl-927Q

15. Јебач, није то ништа, пази тек ово:

Ma jok, nisam ja to vid'o do sada...

16. http://www.youtube.com/watch?v=ICGkl0danKQ
    Evo malo zike da se uklopi u ova zakucavanja... :) Pogledajte top komentar. xD

17. Јеб' га Јебач, само покажем да то Леброново није баш толико посебно, Картер закуцао преко 20 центиметара вишег центра, а Леброн преко 30 центиметара нижег плеја.... :-)

Блејче, удри ме сад носталгија, како је до јаја био тај НБА.... Узео Индијану, трејдовао све играче у замену за наше, неке попут Бодироге сам направио и удри....

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.